
Στο 2-2 έμεινε η Λάτσιο με την Αταλάντα
Σκόνταψε... στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος η Λάτσιο, που αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του σκουντέτο. Η ομάδα του Σβεν Γκόραν Ερικσον έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 με τη νεοφώτιστη Αταλάντα.
71
Σκόνταψε… στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος η Λάτσιο, που αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του σκουντέτο. Η ομάδα του Σβεν Γκόραν Ερικσον έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 με τη νεοφώτιστη Αταλάντα.
Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς σκόραρε μόλις στο τρίτο λεπτό και έδωσε το προβάδισμα στους «λατσιάλι». Ο Τζουζέπε Πάνκαρο όμως στάθηκε άτυχος, καθώς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ισοφάρισε για την Αταλάντα στο 21. Οι γηπεδούχοι πήραν μάλιστα το προβάδισμα στο 58 με τον Ζερόνι, αλλά στο 73 ο Σιμόνε Ιντζάγκι χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στη Λάτσιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: «Η επιχείρηση Επική Οργή τελείωσε», λέει ο Ρούμπιο
- Χιλή: Συγκρούσεις φοιτητών με την αστυνομία στο περιθώριο διαδήλωσης κατά της λιτότητας
- ΗΠΑ: Η Βουλή εγκρίνει κείμενο που διατάσσει να τερματιστεί ο πόλεμος κατά του Ιράν
- Ουκρανία: Ανοίγει ο δρόμος για την επανέναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ
- Μυτιλήνη: Απέπλευσε το «Νήσος Ρόδος» μετά την απεμπλοκή του κάβου – Είχε τραυματιστεί καβοδέτης
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Πιο καυτό καλοκαίρι



