Τη γλιτώνει ο διαιτητής του ΟΦΗ – Ολυμπιακός, Παντελής Μιχαλάκης
Δεν θα παραπεμφθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ελληνικής διαιτησίας ο Παντελής Μιχαλάκης, ο οποίος διηύθυνε τον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό.
Δεν θα παραπεμφθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ελληνικής διαιτησίας ο Παντελής Μιχαλάκης, ο οποίος διηύθυνε τον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό.
Ο παρατηρητής διαιτησίας στο παιχνίδι του Ηρακλείου, κ. Ματσούκας, όχι μόνο δεν στέλνει το Μιχαλάκη στην πειθαρχική, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, του βάζει βαθμό γύρω στο 8 κατά μέσο όρο, επειδή δεν αλλοίωσε, όπως αναφέρει στην έκθεσή του, το αποτέλεσμα του αγώνα.
Πάντως, με το θέμα αυτό θα ασχοληθεί και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στο συμβούλιο της Τρίτης και, όπως όλα δείχνουν, θα τιμωρήσει όχι μόνο το Δωδεκανήσιο διαιτητή αλλά και τον παρατηρητή.
Εν τω μεταξύ, παραπέμφθηκε στην πειθαρχική ο Σταύρος Φλώτσιος, για το πέναλτι που σφύριξε κατά του Πανιωνίου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών