
Εξι παιδιά νεκρά σε ανταλλαγή πυρών στην Κολομβία
Τουλάχιστον έξι παιδιά σκοτώθηκαν την Τρίτη, όταν βρέθηκαν εν μέσω ανταλλαγής πυροβολισμών στην επαρχία Αντιόκια μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων ασφαλείας και ένοπλων ανταρτών.
56
Τουλάχιστον έξι παιδιά σκοτώθηκαν την Τρίτη, όταν βρέθηκαν εν μέσω ανταλλαγής πυροβολισμών στην επαρχία Αντιόκια μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων ασφαλείας και ένοπλων ανταρτών.
Οπως μεταδίδει το CNN, τα παιδιά που σκοτώθηκαν ήταν ηλικίας από 5 έως 15 χρόνων και κατά το επεισόδιο τραυματίστηκαν, επίσης, ένας δάσκαλος και τρία ακόμα παιδιά.
Σύμφωνα με δηλώσεις του στρατηγού Χόρχε Μόρα, οι αντάρτες βρέθηκαν ανάμεσα στα παιδιά και έτσι τα τελευταία δεν έγιναν αντιληπτά από τους στρατιώτες, παρά μόνο κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών.
Αξιωματούχοι της αστυνομίας δήλωσαν ότι οι αντάρτες ανήκαν στον Εθνικο-Απελευθερωτικό Στρατό (ΕLN), ισχυρισμοί που έμειναν αναπάντητοι από τους αντάρτες.
Αλλος αξιωματούχος του κολομβιανού στρατού δήλωσε ότι τα παιδιά σκοτώθηκαν όταν οι αντάρτες τα χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες για να αποφύγουν τα πυρά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ρόδρι μένει στη Μάντσεστερ Σίτι – Η… επιβεβαίωση του Μαρέσκα (pic)
- Γερμανία: Ο βιομηχανικός τομέας λέει ότι χάνονται 15.000 θέσεις εργασίας κάθε μήνα
- Χαλκιδική: Σε καλή κατάσταση το 2,5 ετών κοριτσάκι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
- Πέθανε ο Τσακ Ράσελ, σκηνοθέτης της ταινίας «Η Μάσκα», σε ηλικία 74 ετών
- Καλλιθέα: Η 37χρονη έγκυος κάλεσε μόνη της την αστυνομία όταν έφυγε ο σύντροφός της που την ξυλοκόπησε
- Ο ΛεΜπρόν θα έχει χαμηλότερο μισθό από 8 παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού