
Εκτός Σίνδεϊ η Χένκελ
Ο σοβαρός τραυματισμός στην πλάτη δεν θα επιτρέψει στη Γερμανίδα Πρωταθλήτρια του ύψους, Χάικε Χένκελ, να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
26
Ο σοβαρός τραυματισμός στην πλάτη δεν θα επιτρέψει στη Γερμανίδα Πρωταθλήτρια του ύψους, Χάικε Χένκελ, να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Είναι η τελική απόφαση είπε η Χένκελ, η οποία ανακοίνωσε ότι δεν θα πάρει μέρος στο γερμανικό Πρωτάθλημα, το οποίο αποτελούσε την τελευταία ευκαιρία, προκειμένου να πιάσει το όριο που θα της έδινε το εισιτήριο για το Σίδνεϊ.
Η 36χρονη Χένκελ, που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης, επισήμανε ότι δεν σκοπεύει σύντομα να απομακρυνθεί από τους στίβους, παρά το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στους αγώνες του Σίδνεϊ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα – σεισμοί: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί
- Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Ο γάμος, η μητρότητα, ο μισογυνισμός και όσα είπε για τη Μήδεια – «Θύμα και θύτης»
- Τραμπ: Θα μπορούσαμε να τους σκοτώσουμε όλους στο Ιράν, αλλά μετά με ποιον θα διαπραγματευόμασταν;
- Καναδάς – Μαρόκο 0-3: Στα προημιτελικά με «υπογραφή» Ουναΐ
- Φοβάστε ότι η AI θα σας κλέψει τη δουλειά; Αυτά είναι τα πρώτα μέτρα που πρέπει να λάβετε
- Σπουδαία κίνηση από τον Ολυμπιακό: Στα ερυθρόλευκα ο Σμαΐλοβιτς – Ξεπερνά τα 6.5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή


