
Ηττα του Αρη με 2-1 από Νεφτοχίμικ
Ο Αρης σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Πίντζολο, όπου προετοιμάζεται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ηττήθηκε με 2-1 από τη βουλγαρική Νεφτοχίμικ.
26
Ο Αρης σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Πίντζολο, όπου προετοιμάζεται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ηττήθηκε με 2-1 από τη βουλγαρική Νεφτοχίμικ.
Το μοναδικό τέρμα της ελληνικής ομάδας πέτυχε ο Χριστοδούλου στο 70, ενώ για το βουλγαρικό συγκρότημα σκόραραν οι Παρόλα (46) και Σιλίκοφ (80).
Πάντως, τόσο ο Κροάτης αμυντικός Ντράζεν Βίντοβιτς όσο και ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός Κούμαχ Αμπλάντε, θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής, αφού δεν κατάφεραν να δείξουν κάτι θετικό στον Μπάμπη Τεννέ.
Επίσης, στο σημερινό ματς δεν αγωνίστηκε ο Ντανιέλ Μπατίστα, που προέρχεται από τραυματισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν απελευθέρωσε Αμερικανίδα που είχε φυλακιστεί το 2024, ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Κουρδιστάν: Αρκετά drones καταρρίφθηκαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ
- Το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Ιορδανία δέχονται επιθέσεις – Χτυπήματα των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα
- Το Ιράν επιθυμεί διακαώς συμφωνία, λέει ο Τραμπ
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο



