Ο απόηχος της εντυπωσιακής μεταγραφής του Ντανιέλ Αμοκάτσι στον Ιωνικό φαίνεται πως δεν... ακούστηκε στο εξωτερικό. Με σημερινά τους δημοσιεύματα, η τουρκική εφημερίδα Hurriyet υποστηρίζει πως ο Αμοκάτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά με τη Μπεσίκτας, ενώ ο ποδοσφαιρικός δικτυακός τόπος Soccernet ότι ετοιμάζεται να κλείσει στην αγγλική Μάντσεστερ Σίτι!
Ο απόηχος της εντυπωσιακής μεταγραφής του Ντανιέλ Αμοκάτσι στον Ιωνικό φαίνεται πως δεν… ακούστηκε στο εξωτερικό. Με σημερινά τους δημοσιεύματα, η τουρκική εφημερίδα Hurriyet υποστηρίζει πως ο Αμοκάτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά με τη Μπεσίκτας, ενώ ο ποδοσφαιρικός δικτυακός τόπος Soccernet ότι ετοιμάζεται να κλείσει στην αγγλική Μάντσεστερ Σίτι!
Η Ηurriyet δημοσιεύει στην ηλεκτρονική της έκδοση πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Ζυρίχη, όπου προετοιμάζεται η Μπεσίκτας, και αναρρώνει από πρόσφατο τραυματισμό του υπό την παρακολούθηση του γιατρού της ομάδας Ιλκέρ Γιουτζεσίρ, ο οποίος υποστηρίζει πως η υγεία του Νιγηριανού επιθετικού βελτιώνεται συνεχώς.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην εφημερίδα ότι θα είμαι έτοιμος να συμμετέχω στην ομάδα, ως ένας υγιέστατος Αμοκάτσι, την πέμπτη ή την έκτη αγωνιστική.
Ο Soccernet, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να αποκτήσει τον παίκτη με ελεύθερη μεταγραφή. Ο άνθρωπος που είχε ζητήσει τον Αμοκάτσι στην Εβερτον, ο Τζο Ρόιλ, βρίσκεται τώρα στον πάγκο της ομάδας του Μάντσεστερ και επιθυμεί να τον φέρει ξανά κοντά του.
Επρεπε να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στην Εβερτον δηλώνει ο Ρόιλ, που θεωρεί πως θα ταίριαζε απόλυτα στη νέα του ομάδα. Ο Soccernet αναφέρει ότι ο τεχνικός της Σίτι έχει κλείσει ραντεβού μαζί του την ερχόμενη εβδομάδα για να συζητήσουν την περίπτωση της μεταγραφής του. Ο Ρόιλ δηλώνει, επίσης, ότι ο Νιγηριανός επιθετικός βλέπει με καλό μάτι τη μετακίνησή του στην Premier League.
Ωστόσο, η επίσημη θέση του Ιωνικού είναι ότι ο Αμοκάτσι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με τους Νικαιώτες, βρίσκεται στην πατρίδα του (και όχι στη Ζυρίχη) και έχει στα χέρια του τα εισιτήρια που του έστειλε η ελληνική ΠΑΕ για να έλθει στη χώρα μας την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη. Επομένως, το πιθανότερο είναι ότι τα νέα από τη Νεάπολη δεν έφτασαν έως την Ελβετία και τη Βρετανία.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών