Ικανοποιημένος από το αξιόμαχο του Πολεμικού Ναυτικού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Με την επιθεώρηση του στόλου στο Τροκαντερό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο κορυφώθηκαν σήμερα Κυριακή οι εορταστικές εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2000.
Με την επιθεώρηση του στόλου στο Τροκαντερό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο κορυφώθηκαν σήμερα Κυριακή οι εορταστικές εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2000.
Ο κ. Στεφανόπουλος, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλο και τη στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, επιβιβάστηκε στη φρεγάτα Ελλη για την επιθεώρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας τα πληρώματα των πλοίων απέδιδαν τιμές προς το πρόσωπό του, ενώ αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και ελικόπτερα Αγκούστα Μπελ και Σικόρσκι πραγματοποιούσαν πτήσεις.
Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την εμπιστοσύνη και τη βεβαιότητά του για την άψογη εκτέλεση της αποστολής του στόλου στο Αιγαίο, εξήρε το αξιόμαχο του Πολεμικού Ναυτικού, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και χαρακτήρισε τέλειο τον τρόπο με τον οποίο έχει εκπαιδευτεί το προσωπικό.
Από την πλευρά του, ο Α.Τσοχατζόπουλος τόνισε ότι οι Ελληνίδες και οι Ελληνες πρέπει να είναι περήφανοι και ήσυχοι, καθώς τα μέσα που διαθέτει το Πολεμικό Ναυτικό χαρακτηρίζονται από την υψηλή τεχνολογία.
Για όλα αυτά -κατέληξε ο υπουργός Αμυνας- οι Ελληνες πρέπει να έχουν τη σιγουριά ότι το υψηλό κόστος διατήρησης των Ενόπλων Δυνάμεων σε αυτό το επίπεδο πιάνει τόπο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.