
Δέκα Ρώσοι στρατιώτες νεκροί στην Τσετσενία
Δέκα Ρώσοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους, χθες Τρίτη, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων ανάμεσα σε στρατεύματα της Μόσχας και αυτονομιστές αντάρτες στην Τσετσενία, όπως επιβεβαίωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
51
Δέκα Ρώσοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους, χθες Τρίτη, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων ανάμεσα σε στρατεύματα της Μόσχας και αυτονομιστές αντάρτες στην Τσετσενία, όπως επιβεβαίωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Στο μεταξύ, οι μάχες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για τέταρτη συνεχή ημέρα στην περιοχή Σεριέν-Γιουρτ, στη νοτιοανατολική Τσετσενία. Ο διοικητής των ρωσικών δυνάμεων στο Β.Καύκασο, στρατηγός Βίκτορ Καζάντσεφ, δήλωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εκκαθαριστική επιχείρηση εναντίον των ανταρτών.
Σε τηλεφωνική του συνδιάλεξη με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο εκπρόσωπος των Τσετσένων ανταρτών, Μοβλάντι Ουντούγκοφ, είχε δηλώσει το βράδυ της Τρίτης ότι οι συγκρούσεις κοντά στην κοινότητα Αβτούρι διήρκεσαν 12 ώρες και σε αυτές έχασαν τη ζωή τους συνολικά 30 Ρώσοι.
Ο Β.Καζάντσεφ ανέφερε ότι την επίθεση πραγματοποίησαν 200 αυτονομιστές και προειδοποίησε ότι οι ηγέτες των ανταρτών θα εξοντωθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press,Reuters
- Τέλος χρόνου για τις φορολογικές δηλώσεις – Πώς να διορθώσετε λάθη χωρίς πρόστιμο
- «ΣΥΡΙΖΑ bad bank»: Tο σχέδιο Πολάκη, Παππά, Δούρου για την ηγεσία – O Φάμελλος το πάει όσο αντέξει
- Μεξικό – Εκουαδόρ 2-0: Έκλεισαν θέση στους «16» του Μουντιάλ οι συνδιοργανωτές
- Κλινικές μελέτες: Η γνώση των ασθενών «κλειδί» για να προχωρήσει η έρευνα
- Συνταγή: Σαλάτα με μπρόκολο και ρεβίθια
- Νέα έρευνα Κοβέσι σε πρώην ευρωομάδα της άκρας δεξιάς για οικονομική υπεξαίρεση




