Αισθάνομαι ασφαλής στην Ελλάδα
Το πρόβλημα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα είναι σοβαρό, αλλά αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και στις ΗΠΑ και -όπως τόνισε ο πρόεδρος Κλίντον- μπορεί να εξαλειφθεί με τη συνεργασία των αμερικανικών και ελληνικών Αρχών, τόνισε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Νίκολας Μπερνς, ο οποίος επισκέφθηκε τη Δευτέρα την Καστοριά.
67
Το πρόβλημα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα είναι σοβαρό, αλλά αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και στις ΗΠΑ και -όπως τόνισε ο πρόεδρος Κλίντον- μπορεί να εξαλειφθεί με τη συνεργασία των αμερικανικών και ελληνικών Αρχών, τόνισε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Νίκολας Μπερνς, ο οποίος επισκέφθηκε τη Δευτέρα την Καστοριά.
Προσέθεσε, μάλιστα, ότι αισθάνεται ασφαλής και περνά υπέροχα μαζί με την οικογένειά του στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ξεχάσει ότι υπήρξαν Αμερικανοί που έπεσαν θύματα τρομοκρατικών επιθέσεων στη χώρα μας. Τόνισε, επίσης, ότι ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας καλός φίλος της Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Καστοριά, ο Αμερικανός πρέσβης συναντήθηκε με το νομάρχη Γιώργο Καπαχτσή, το δήμαρχο Δημήτρη Παπουλίδη καθώς και με εκπροσώπους της ελληνοαμερικανικής λέσχης και γουνοποιούς, με τους οποίους συζήτησε τις δυνατότητες επιχειρηματικών συνεργασιών.
Εναντίον της επίσκεψης του Ν.Μπερνς διαδήλωσαν μέλη του ΚΚΕ, τα οποία συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο Καστοριάς φωνάζοντας αντιαμερικανικά συνθήματα. Η αστυνομία είχε λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας και δεν υπήρξαν επεισόδια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Βόλος: Στις φλόγες τυλίχθηκε ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που μετέφερε 12χρονο παιδί στην Αθήνα
- Γιουβέντους – Τζένοα 2-0: Οι «Μπιανκονέρι» παραμένουν σε απόσταση «βολής» από την 4άδα
- Μετ’ εμποδίων οι αιτήσεις για το fuel pass – Πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί
- LIVE: Νάπολι – Μίλαν
- Οι επιθέσεις στη Γάζα συνεχίζουν: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κοντά σε σχολείο
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442