Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Στο τραπέζι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το θέμα της τρομοκρατίας
Σε κείμενο για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας που αναμένεται να περιληφθεί στα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατέληξαν τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου με το Βρετανό ομόλογο του Ρόμπιν Κουκ, σε συνάντηση που είχαν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στη Φέιρα της Πορτογαλίας.
Σε κείμενο για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας που αναμένεται να περιληφθεί στα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατέληξαν τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου με το Βρετανό ομόλογο του Ρόμπιν Κουκ, σε συνάντηση που είχαν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στη Φέιρα της Πορτογαλίας.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Γ.Παπανδρέου μετά τη συνάντηση, στο κείμενο θα αποτυπώνεται ο αποτροπιασμός της ΕΕ για κάθε μορφής τρομοκρατικές ενέργειες, θα επιβεβαιώνεται η βούληση να αντιμετωπιστεί η τρομοκρατία σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και θα επισημαίνεται η ανάγκη να ενισχυθούν οι ενέργειες της ΕΕ κατά της τρομοκρατίας.
Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις υπάρχουσες αποφάσεις για μια στενότερη συνεργασία και να ενισχύσουμε την ευρωπαϊκή συνεργασία δήλωσε ο Γ.Παπανδρέου.
Σε δεύτερη φάση, όπως τόνισε θα υπάρξει συνεργασία με τη Βρετανία και άλλες χώρες, προκειμένου να εξειδικευτούν οι προτάσεις για τη λήψη πρακτικών μέτρων κατά της τρομοκρατίας.
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γ.Παπανδρέου έκανε λόγο και για τη διεύρυνση της ατζέντας της διακυβερνητικής στο θέμα της ευελιξίας και στο θέμα της τρομοκρατίας.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου