Στάσεις εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ
Σε ταλαιπωρία υποβάλλονται από σήμερα, Τρίτη, οι Θεσσαλονικείς λόγω των στάσεων εργασίας, που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, διεκδικώντας την υπογραφή νέας σύμβασης εργασίας.
72
Σε ταλαιπωρία υποβάλλονται από σήμερα, Τρίτη, οι Θεσσαλονικείς λόγω των στάσεων εργασίας, που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, διεκδικώντας την υπογραφή νέας σύμβασης εργασίας.
Την Τρίτη, τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ., ενώ τρίωρη στάση εργασίας έχουν προαναγγείλει οι εργαζόμενοι για την Τετάρτη, από τις 12 μ.μ. έως τις 3 μ.μ., και την Παρασκευή από τις 12 μ.μ. έως τις 4 μ.μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H AI τα έκανε θάλασσα, η Ford επαναπροσλαμβάνει τους απολυμένους στον ποιοτικό έλεγχο
- Δωρεά 20 σκαφών για την ελληνική ιστιοπλοΐα από την Stoiximan και την ΕΟΕ για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού
- Παναθηναϊκός: Ο Ντε Φράι έπαιξε πιάνο πριν παίξει μπάλα
- Μάικλ Μπερν, o Βρετανός ηθοποιός των ταινιών «Ιντιάνα Τζόουνς» και «Χάρι Πότερ», πέθανε σε ηλικία 82 ετών
- Ιδρύεται Πανεπιστημιακό Τμήμα Τεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων στο Σουφλί
- Θεσσαλονίκη: Η Αντιτρομοκρατική ανέλαβε τις έρευνες για τα γκαζάκια σε σπίτια στελεχών της ΝΔ
- «Θα καταστρέψουν το ποδόσφαιρο» – Η viral πρόβλεψη του Μαραντόνα για το Μουντιάλ 2026 (vid)
- Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης σε ηλικία 75 ετών – Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442