
Επίσκεψη-έκπληξη στο Μαυροβούνιο ετοιμάζει ο Μιλόσεβιτς
Ρίχνοντας το γάντι στο Μαυροβούνιο ηγέτη Μίλο Τζουγκάνοβιτς, ο Γιουγκοσλάβος πρόεδρος Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για επίσκεψη στην αυτόνομη δημοκρατία της Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας.
49
Ρίχνοντας το γάντι στο Μαυροβούνιο ηγέτη Μίλο Τζουγκάνοβιτς, ο Γιουγκοσλάβος πρόεδρος Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για επίσκεψη στην αυτόνομη δημοκρατία της Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας.
Οπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του μαυροβούνιου Λαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (SNP), Πέντραγκ Μπουλάτοβιτς, η ημερομηνία για την επίσκεψη Μιλόσεβιτς δεν έχει οριστεί ακόμα. Πάντως, το γεγονός έχει στόχο να δημιουργήσει προβλήματα στον πρόεδρο του Μαυροβουνίου, καθώς, όπως είπε ο Π.Μπουλάτοβιτς, ο Τζουγκάνοβιτς συνεργάζεται με το Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία και συνεπώς θα πρέπει να συλλάβει το Γιουγκοσλάβο πρόεδρο.
Τυπικά, ο Γιουγκοσλάβος πρόεδρος μεταβαίνει στην Ποντγκόριτσα μετά από πρόσκληση που του απηύθυναν στελέχη του SNP του Μαυροβουνίου, ιδεολογικού συμμάχου του Σοσιαλιστικού Κόμματος(SPS) του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Μιλόσεβιτς στη δημοκρατία μετά τη δεδηλωμένη έκφραση του Μαυροβούνιου ηγέτη Τζουγκάνοβιτς για στενότερους δεσμούς με τη Δύση.
ΜΠΕ, Reuters
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τεχνητή νοημοσύνη: Γιατί οι περισσότεροι εργοδότες δεν είναι ικανοποιημένοι από την AI – Οι προκλήσεις
- Ο δρόμος για τη Μάλτα: Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να βρεθεί ξανά στο Final Four του Champions League
- Κάμπινγκ: Backstage από την επίσημη φωτογράφηση της σειράς
- ΠΑΣΟΚ: Υποθηκεύουν την εθνική ενεργειακή ασφάλεια εν μέσω παγκόσμιας κρίσης
- ΕΟ ΚΚΕ: Διάταξη-ταφόπλακα για τις κοινωνικές δομές των δήμων και των εργαζομένων από την κυβέρνηση
- Νέα Αριστερά: Πόσες ακόμα θα μετρήσουμε νεκρές, μέχρι να κατοχυρωθεί νομικά η γυναικοκτονία;
