Τετάρτη 01 Ιουλίου 2026
weather-icon 33o
Δύο ληστείες τραπεζών σε Αιγάλεω και Αργυρούπολη

Δύο ληστείες τραπεζών σε Αιγάλεω και Αργυρούπολη

Τους υπευθύνους δύο ληστειών, που σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής σε υποκαταστήματα της Εθνικής και της Τράπεζας Εργασίας, αναζητεί η Ελληνική Αστυνομία.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

25

Τους υπευθύνους δύο ληστειών, που σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής σε υποκαταστήματα της Εθνικής και της Τράπεζας Εργασίας, αναζητεί η Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, στις 9 π.μ., άγνωστος, αφού εισέβαλε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη λεωφόρο Θηβών 369 στο Αιγάλεω, με την απειλή περιστρόφου απέσπασε 2 εκατ. δρχ. και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.


Μία ώρα αργότερα, στο υποκατάστημα της Τράπεζας Εργασίας στην οδό Κύπρου 90, στην Αργυρούπολη, ένας άλλος ληστής, με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους της τράπεζας, απέσπασε 500.000 δραχμές και διέφυγε με ΙΧ αυτοκίνητο.


Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους ληστές με τη μελέτη των βιντεοταινιών από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.


ΑΠΕ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Ιουλίου 2026
Cookies