
Ο ΟΦΗ κρατάει γερά την έξοδο στην Ευρώπη μετά το 4-1 επί του Εθνικού Αστέρα
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ο ΟΦΗ τηρώντας την ελληνική ρήση μπήκε δυνατά στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα και με ανάλογη συνέχεια έφθασε στον τελικό ευρύ 4-1, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Α εθνικής.
26
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ο ΟΦΗ τηρώντας την ελληνική ρήση μπήκε δυνατά στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα και με ανάλογη συνέχεια έφθασε στον τελικό ευρύ 4-1, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Α εθνικής.
Ο ΟΦΗ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, όπως επέστρεψε και ο Γκόμεζ στα γκολ. Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ και μέχρι τα μισά του πρωταθλήματος πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, πέτυχε το πρώτο του γκολ στο β γύρο, ύστερα από τον τραυματισμό του.
Οι παίκτες του Εγκεν Γκέραρντ έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς και από ό,τι φαίνεται πολύ δύσκολα θα χάσουν την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 1 λεπτό με το Νίκο Νιόπλια. Ο ΟΦΗ στη συνέχεια χωρίς άγχος συνέχισε να πιέζει και στο 16 ευτύχισε να ζευγαρώσει τα τέρματά του με το Μαρινάκη.
Ωστόσο, ο Εθνικός Αστέρας ήταν αυτός που μπήκε ιδιαίτερα απειλητικός στην επανάληψη. Μόλις στο 47 ο Μισέ Μισέ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και μείωσε το σκορ σε 2-1.
Στο 60 ο Γκόμες ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι και έδωσε και πάλι στον ΟΦΗ αέρα δύο τερμάτων. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μαρινάκης πέτυχε το δεύτερό του προσωπικό τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1 υπέρ των Κρητικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η μυστική ζωή του Μάικλ Τζάκσον ως «Τζο», Μάρτυρα του Ιεχωβά – Για τη «σωτηρία της ψυχής»
- Ασύλληπτα χρήματα: Πόσα πήραν οι Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ και Βινίσιους για τη διαφήμιση της Lego (pic)
- Σύνοδος Πρυτάνεων: «Όχι» των φοιτητών σε ιδιωτικά ΑΕΙ και διαγραφές
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»

