
Τέλη Απριλίου τα εγκαίνια του ψηφιακού δισκοπωλείου της Sony
Στα τέλη του μηνός οι θαυμαστές των καλλιτεχνών που δισκογραφούν στη Sony Music Entertainment, όπως της Μαράια Κάρεϊ και του Μπομπ Ντίλαν, θα μπορούν να αγοράσουν τα τραγούδια τους μέσω Διαδικτύου.
40
Στα τέλη του μηνός οι θαυμαστές των καλλιτεχνών που δισκογραφούν στη Sony Music Entertainment, όπως της Μαράια Κάρεϊ και του Μπομπ Ντίλαν, θα μπορούν να αγοράσουν τα τραγούδια τους μέσω Διαδικτύου.
Οπως μετέδωσε το Reuters, περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές από τη Sony μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.
Η ανακοίνωση της Sony έπεται εκείνης της BMG Entertainment, σύμφωνα με την οποία η εταιρεία -σε συνεργασία με τη Liquid Audio- θα αρχίσει να εμπορεύεται τις παραγωγές της μέσω Διαδικτύου, αρχής γενομένης από το φετινό καλοκαίρι.
Η EMI δε, μία ακόμη μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, δεν πρόκειται να μείνει έξω από το παιχνίδι, ιδιαίτερα μετά τη συγχώνευσή της με τον αμερικανικό γίγαντα του Διαδικτύου, την America On Line. Τέλος, η Universal αναμένεται να κάνει το ίδιο τον Ιούνιο.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην τεχνολογία που θα επιλέξουν οι δισκογραφικές εταιρείες για να προστατέψουν τους τίτλους από την πειρατεία. Είναι, άλλωστε, γνωστή η διαφωνία τους για τη χρήση του φορμά MP3, επειδή επιτρέπει τη διανομή των τραγουδιών χωρίς καμία μέριμνα για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ασχολείται μόνο με τη δουλειά του
- Χρυσή εποχή για την UEFA!
- Η Ρωσία βομβαρδίζει την Ουκρανία με drones σε σπάνια επίθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας
- Από τον Μπάντι Χόλι στην Αριάνα Γκράντε: Πόση «ταυτότητα» έχει απομείνει στις φωνές της ποπ;
- Στην Ουάσιγκτον η τροποποιημένη πρόταση του Ιράν – Στόχος, η μόνιμη παύση του πολέμου
- Η υγεία των εργαζομένων δεν είναι η μόνη που κινδυνεύει από την εργασιακή πίεση – Κινδυνεύει και η οικονομία





