Η Βαλένθια έμελλε να είναι τελικά η μεγάλη έκπληξη του Champions League. Αν και άπαντες δεν της έδιναν παρά ελάχιστες πιθανότητες περαιτέρω διάκρισης, συνέτριψε με 5-2 τη Λάτσιο και είναι η πρώτη από τους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σε πιθανότητες πρόκρισης στην ημιτελική φάση.
Η Βαλένθια έμελλε να είναι τελικά η μεγάλη έκπληξη του Champions League. Αν και άπαντες δεν της έδιναν παρά ελάχιστες πιθανότητες περαιτέρω διάκρισης, συνέτριψε με 5-2 τη Λάτσιο και είναι η πρώτη από τους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σε πιθανότητες πρόκρισης στην ημιτελική φάση.
Μπροστά σε 50.000 θεατές, οι Ισπανοί πραγματοποίησαν ονειρεμένη εμφάνιση και διέλυσαν τους Ιταλούς με τρία γκολ του Γκεράρντ Λόπεζ, ένα του Ανκούλο και άλλο ένα του Κλαούντιο Λόπεζ. Για τη Λάτσιο είχε μειώσει σε 2-1 ο Ινζάκι και ο Σάλας σε 4-2, στο 86.
Εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο επιφύλασσε ο δεύτερος προημιτελικός της Τετάρτης για την Τσέλσι. Η ομάδα του Βιάλι πέτυχε εις βάρος της Μπαρτσελόνα τρία γκολ σε διάστημα οκτώ λεπτών (30, 34, 38), με τον Τζόλα και το διπλό χτύπημα του Φλο. Για το φερόμενο ως μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης μείωσε ο Φίγκο στο 64.
Οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις 18 Απριλίου.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.