
Αυτοκτόνησαν οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης στη Σρι Λάνκα
Αυτοκτόνησαν το Σάββατο οι τέσσερις αντάρτες Ταμίλ, οι οποίοι ευθύνονται για την ισχυρή έκρηξη που συγκλόνισε την πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα την Παρασκευή, προκαλώντας το θάνατο 23 ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 65.
40
Αυτοκτόνησαν το Σάββατο οι τέσσερις αντάρτες Ταμίλ, οι οποίοι ευθύνονται για την ισχυρή έκρηξη που συγκλόνισε την πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα την Παρασκευή, προκαλώντας το θάνατο 23 ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 65.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν αξιωματούχοι της κυβέρνησης της Σρι Λάνκα, οι τέσσερις από τους δράστες αυτοκτόνησαν τη στιγμή της εφόδου των δυνάμεων ασφαλείας του Κολόμπο στο κτίριο όπου είχαν καταφύγει, ενώ ο πέμπτος αντάρτης σκοτώθηκε κατά την ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε με τους αστυνομικούς.
Ο απολογισμός των θυμάτων από τη βομβιστική επίθεση σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν υπουργοί και βουλευτές της Σρι Λάνκα, αναμένεται να αυξηθεί, καθώς η υγεία πολλών τραυματιών εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Reuters
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέκκας: Δεν μπορεί να προβλεφθεί πότε θα γίνει μεγάλος σεισμός στον Κορινθιακό
- Το εντυπωσιακό ποσοστό που έχει ο Ολυμπιακός στα play offs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας (vids)
- Μακρόν: Η στρατηγική σχέση Ελλάδας – Γαλλίας εμπνέει την Ευρώπη και υλοποιείται στην πράξη
- Μητσοτάκης σε Μακρόν: Η κορωνίδα των συμφωνιών Ελλάδας – Γαλλίας είναι οι δεσμεύσεις αμοιβαίας συνδρομής
- Καιρός: Πιθανή ψυχρή εισβολή στις αρχές Μαΐου δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα – Οι περιοχές
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Γλαβίνας: Το ΠΑΣΟΚ έχει εναλλακτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας
