Επίσκεψη Γ.Παπανδρέου στην ελληνική μειονότητα της Αλβανίας
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν την Πέμπτη τα μέλη της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία στον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου. Ο Ελληνας υπουργός βρέθηκε στη γειτονική χώρα για τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Αλβανίας και ΠΓΔΜ.
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν την Πέμπτη τα μέλη της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία στον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου. Ο Ελληνας υπουργός βρέθηκε στη γειτονική χώρα για τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Αλβανίας και ΠΓΔΜ.
Ο Γ.Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον Αλβανό πρωθυπουργό Ιλιρ Μέτα, επισκέφθηκε τα γραφεία της οργάνωσης Ομόνοια όπου επισήμανε μεταξύ των άλλων την αλλαγή του πνεύματος στη συνεργασία μεταξύ των δύο κυβερνήσεων και ειδικότερα σε σχέση με την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία.
Από την πλευρά του, ο Αλβανός πρωθυπουργός αναγνώρισε τη βοήθεια της Ελλάδας προς τη χώρα του και εκφράστηκε υπέρ της συνέχισης της προόδου στις ελληνοαλβανικές σχέσεις.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).