
Ιντερνετικά τηλέφωνα από Oracle και Motorola
Η Oracle, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λογισμικού, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα συνεργαστεί με τη Motorola για τη δημιουργία ασύρματων συσκευών που θα προσφέρουν σύνδεση με το Internet. Από τη συνεργασία αυτή θα προκύψει μια νέα εταιρεία, η OracleMobile.com
40
Η Oracle, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λογισμικού, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα συνεργαστεί με τη Motorola για τη δημιουργία ασύρματων συσκευών που θα προσφέρουν σύνδεση με το Internet. Από τη συνεργασία αυτή θα προκύψει μια νέα εταιρεία, η OracleMobile.com
Είναι ευνόητο ότι, καθώς στη νέα εταιρεία συμμετέχει η Motorola, το κύριο βάρος θα πέσει αρχικά στη δημιουργία κινητών τηλεφώνων που θα παρέχουν σύνδεση με το Internet.
Σύμφωνα με τον Λάρι Ελισον, πρόεδρο της Oracle, στόχος της OracleMobile.com θα είναι η κατασκευή κινητών τηλεφώνων που θα παρέχουν στο χρήστη μεγάλη ποικιλία ιντερνετικών υπηρεσιών.
Η Oracle δραστηριοποιείται έντονα τον τελευταίο καιρό στην υλοποίηση τεχνολογιών σχετικά με το Διαδίκτυο. Ετσι, προχωρά σε νέες συνεργασίες με διάφορες εταιρείες του χώρου, όπως, για παράδειγμα, με τη σουηδική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Telia αλλά και με παροχείς ιντερνετικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο. Συζητά επίσης την περίπτωση συνεργασίας με τη Sprint.
Σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία Yankee Group, η αγορά της ασύρματης σύνδεσης με το Internet από τα 1,8 δισ. δολάρια που βρίσκεται σήμερα αναμένεται να εκτοξευθεί στα 13,2 δισ. δολάρια μέχρι το τέλος του 2003.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η Αθήνα απαντάει
- ΕΛΑΣ: Υπέρ της ενίσχυσης του μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο μέσω διαφανών και αξιοκρατικών διαδικασιών
- Αγγλία – Αργεντινή 1-2: Θρίαμβος της αλμπισελέστε και μυθική πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Έπος: Δεύτερη ασίστ ο Μέσι, γκολ ο Λουτάρο και ολική ανατροπή! (vid)
- Γιορτή σήμερα 16 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]






