
Με τη σιγουριά του νικητή εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ
Τη βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι η δύναμη που θα κερδίσει στις εκλογές της 9ης Απριλίου και θα οδηγήσει τη χώρα στη μετά ΟΝΕ εποχή εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, από το βήμα της διήμερης συνδιάσκεψης θέσεων του ΠΑΣΟΚ, που άρχισε τις εργασίες του το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο.
55
Τη βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι η δύναμη που θα κερδίσει στις εκλογές της 9ης Απριλίου και θα οδηγήσει τη χώρα στη μετά ΟΝΕ εποχή εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, από το βήμα της διήμερης συνδιάσκεψης θέσεων του ΠΑΣΟΚ, που άρχισε τις εργασίες του το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο Κ.Σημίτης επανέλαβε τη συνέπεια της κυβέρνησης απέναντι στις προεκλογικές της εξαγγελίες το 1996, καθώς ολοκληρώνει την προεργασία της ΟΝΕ με την αίτηση για ένταξη της χώρας μας στις 8 Μαρτίου. Τόνισε επίσης για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα ύπαρξης μιας σταθερής και ισχυρής κυβέρνησης που θα αναλάβει το Μάιο την τελική διαπραγμάτευση ένταξης.
Με σύνθημα Το κράτος στην υπηρεσία του πολίτη, το κράτος μοχλός ανάπτυξης προχώρησε σε σειρά δεσμεύσεων για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας, την τόνωση της απασχόλησης και την προώθηση της κοινωνικής πρόνοιας.
Σε πολλά σημεία της ομιλίας του ο πρωθυπουργός αντιπαρέβαλε το πρόγραμμα και την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας με αυτό του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας παράλληλα πως η παράταξή του έχει αποδείξει ότι μπορεί να μετατρέπει την ιδεολογία σε πολιτική πράξη.
Στη συνδιάσκεψη θέσεων του ΠΑΣΟΚ, όπου θα συζητηθούν οι θέσεις και η στρατηγική του κόμματος τους επόμενους μήνες αλλά και τα επόμενα τέσσερα χρόνια, συμμετέχουν περίπου 4.000 στελέχη του κινήματος.
Βασικός εισηγητής του κειμένου αρχών, που θα εκφράζει την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος, θα είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ στη διάρκεια της συνδιάσκεψης θα απευθύνουν ομιλία, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου και ο υπουργός Γεωργίας Γιώργος Ανωμερίτης.
Οι βασικές θέσεις, που θα εκτεθούν στη διάρκεια της ιδεολογικής συνδιάσκεψης, θα συμπεριληφθούν στο κείμενο διακήρυξης, το οποίο θα εκδοθεί μετά την ολοκλήρωση της συνδιάσκεψης και θα αποτελέσει το γνώμονα της προεκλογικής εκστρατείας των στελεχών του κόμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένη προκάλεσε τροχαίο και επιχείρησε να την καλύψει ο συνοδηγός
- Ο μοναχικός δρόμος του Τσιτσιπά: Όταν το τένις γίνεται εσωτερική μάχη
- Άννα Βίσση: Τέλος εποχής στο Hotel Ερμού – Πότε θα γίνει η συναυλία στο ΟΑΚΑ
- Σιωπητήριο Μητσοτάκη για τις δικογραφίες με τους «γαλάζιους» υπουργούς και βουλευτές για ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Μεταφέρθηκε στην εντατική ο Μιρτσέα Λουτσέσκου – Το βράδυ του Σαββάτου χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του»
- Μοσχάτο: Φωτιά σε Ι.Χ. και ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο τα ξημερώματα – Τι προβληματίζει την Αστυνομία

