
Στην Τσέλσι θέλει να μεταγραφεί ο Μαλντίνι
Φαίνεται πως τα 15 χρόνια θητείας στη Μίλαν ήταν πολλά για τον αρχηγό των ροσονέρι Πάολο Μαλντίνι, που δήλωσε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Τσέλσι.
26
Φαίνεται πως τα 15 χρόνια θητείας στη Μίλαν ήταν πολλά για τον αρχηγό των ροσονέρι Πάολο Μαλντίνι, που δήλωσε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Τσέλσι.
Σε δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα Mirror, ο Μαλντίνι τόνισε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον αγγλικό σύλλογο, που τείνει να γίνει ιταλική παροικία, με την παρουσία του προπονητή Τζιανλούκα Βιάλι και πέντε συμπατριωτών του ποδοσφαιριστών.
Θα ήθελα να συνεχίσω και να τελειώσω την καριέρα μου στο Αγγλικό Πρωτάθλημα, και η Τσέλσι είναι μία από τις ομάδες που θα ήθελα να πάω. Θα ήμουν ευτυχής αν γίνει πραγματικότητα δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαλντίνι.
Ο Πάολο Μαλντίνι ντεμπουτάρισε στο Ιταλικό Πρωτάθλημα το 1985 σε ηλικία 16 ετών. Δεν πήρε ποτέ του μεταγραφή και μετράει 419 συμμετοχές στο καμπιονάτο, όλες με τη φανέλα της Μίλαν.
Reuters
- Η ΚΕΔΕ ζητά ουσιαστική συμμετοχή των Δήμων στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
- Κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον της Μονακό – Στις 27 Ιουλίου η οριστική απόφαση
- Οι «σέξι ιερείς» της Ρώμης – Το πιο διάσημο ημερολόγιο της Ρώμης έκρυβε ένα μυστικό 23 ετών
- Δικαστήριο απορρίπτει αγωγή Δημητριάδη κατά Κουκάκη – καταδίκη σε δικαστικά έξοδα 7.000 ευρώ
- Ο μεγαλύτερος κρεμαστός τεχνητός κήπος της Ευρώπης;
- Star Wars: 3.75 εκατ. δολάρια για το original φωτόσπαθο του Λουκ Σκαϊγουόκερ



