
Νέο συμβόλαιο για το Γεωργάτο
Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής αθλητικής εφημερίδας, η Ιντερ πρότεινε στο Γρηγόρη Γεωργάτο την αύξηση των αποδοχών του, προκειμένου να τον δελεάσει να τηρήσει μέχρι τέλους το συμβόλαιό του.
26
Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής αθλητικής εφημερίδας, η Ιντερ πρότεινε στο Γρηγόρη Γεωργάτο την αύξηση των αποδοχών του, προκειμένου να τον δελεάσει να τηρήσει μέχρι τέλους το συμβόλαιό του.
Ο Γεωργάτος, που πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις στο καμπιονάτο, έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που ανέρχονται στα 450 εκατομμύρια δραχμές.
Στο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται πως ο πρόεδρος της Ιντερ, Μάσιμο Μοράτι, του πρότεινε αύξηση των αποδοχών του σε 700 με 800 εκατομμύρια δραχμές ετησίως, προκειμένου να μείνει στο Μιλάνο έως το 2004.
Ο 27χρονος Ελληνας ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει κατ επανάληψη πως, όσο και αν είναι ικανοποιημένος από την πορεία του στην Ιντερ, θα ήθελε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικότερα στον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βρετανία: «Συγγνώμη» από την αστυνομία για τις χειροπέδες που πέρασε σε ετοιμοθάνατο θύμα
- Αλήθειες και ψέματα για την αμερικανική «μηχανή κέρδους»
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αλήθειες και μύθοι για Δούρειους Ιππους
- Αναφορές για πυροβολισμούς σε νοσοκομείο στον Καναδά
- Κορμοράνοι vs ιχθυοκαλλιέργειες – Γιατί ξεσηκώθηκε η ΕΕ
- «Εξακριβωμένα ακροδεξιά» η AfD της Κάτω Σαξονίας με απόφαση δικαστηρίου



