
Αναστολή πήρε το Excite@Home
Ανακλήθηκε η απόφαση που είχε πάρει η άτυπη επιτροπή ελέγχου της λειτουργίας του Usenet, σύμφωνα με την οποία οι συνδρομητές του γνωστού παροχέα ιντερνετικών υπηρεσιών Excite@Home θα αποβάλλονταν διά βίου από το Usenet λόγω κατάχρησης του μέσου για διαφημιστικούς σκοπούς (τα λεγόμενα μηνύματα spam)
40
Ανακλήθηκε η απόφαση που είχε πάρει η άτυπη επιτροπή ελέγχου της λειτουργίας του Usenet, σύμφωνα με την οποία οι συνδρομητές του γνωστού παροχέα ιντερνετικών υπηρεσιών Excite@Home θα αποβάλλονταν διά βίου από το Usenet λόγω κατάχρησης του μέσου για διαφημιστικούς σκοπούς (τα λεγόμενα μηνύματα spam)
Το πρόβλημα με το Excite@Ηome ξεκίνησε, όταν κάποιοι άρχισαν να το χρησιμοποιούν συστηματικά για την αποστολή spam. Η κοινότητα του Usenet είχε αντιδράσει έντονα πολλές φορές και, όταν είδε ότι η κατάσταση όχι μόνο δεν βελτιωνόταν, αλλά χειροτέρευε, αποφάσισε να προβεί στην απόφαση της αποβολής.
Αυτό φυσικά θορύβησε τους υπευθύνους του παροχέα, οι οποίοι ξεκίνησαν συστηματική έρευνα, για να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει. Η έρευνα δεν απέδωσε καρπούς, αφού οι υπεύθυνοι του παροχέα υποστηρίζουν ότι τα περισσότερα spam, που εμφανίζονται να προέρχονται από το δικό τους δικτυακό τόπο, στην πραγματικότητα προέρχονται από αλλού.
Φαίνεται όμως ότι η απειλή έπιασε τόπο και έτσι όσοι χρησιμοποιούσαν το Excite@Home, για να διοχετεύσουν spam, αυτοπεριορίστηκαν. Ετσι, η κοινότητα του Usenet και η επιτροπή λειτουργίας ανακοίνωσαν ότι αναστέλλουν για ένα μήνα την απόφασή τους. Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Ριτζ, μέλος της επιτροπής, η απόφαση για αποβολή θα ισχύσει σε περίπτωση που μέσα στον επόμενο μήνα παρατηρηθούν και πάλι μαζικές διοχετεύσεις spam μέσω του Excite@Home.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλοκαίρι στον αέρα: Ακυρώσεις, ελλείψεις καυσίμων και ο εφιάλτης των πανάκριβων διακοπών
- Βροχερή η φετινή Πρωτομαγιά – Ξεπέρασε τα 55 mm το ύψος βροχής στη Σέττα Εύβοιας
- Εσείς θα βλέπατε την ταινία «Θα παντρευτώ μια πόρνη για να κάνω οικονομία»;
- «Ο Έντρικ θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα αναλάβει ηγετικό ρόλο»
- Market Pass: Οι δικαιούχοι, τα ποσά και τα εισοδηματικά κριτήρια
- Ο Γκουαρδιόλα προτίμησε να δει αγώνα Γ’ κατηγορίας αντί τη ματσάρα Παρί – Μπάγερν! – Πώς το εξήγησε



