
Συριακές εφημερίδες απορρίπτουν το ενδεχόμενο συνάντησης Μπαράκ – Ασάντ
Συριακές εφημερίδες απέρριψαν το Σάββατο, με δημοσιεύματά τους, το ενδεχόμενο συνάντησης του Ισραηλινού πρωθυπουργού Εχούντ Μπαράκ με το Σύριο πρόεδρο Χαφέζ αλ-Ασαντ, χαρακτηρίζοντας τη σχετική έκκληση του Μπαράκ ελιγμό.
48
Συριακές εφημερίδες απέρριψαν το Σάββατο, με δημοσιεύματά τους, το ενδεχόμενο συνάντησης του Ισραηλινού πρωθυπουργού Εχούντ Μπαράκ με το Σύριο πρόεδρο Χαφέζ αλ-Ασαντ, χαρακτηρίζοντας τη σχετική έκκληση του Μπαράκ ελιγμό.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στο CNN, που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή στο Ισραήλ, είχε υποστηρίξει ότι ορισμένες διαφορές με τη Συρία δεν μπορούν να επιλυθούν χωρίς να υπάρξει συνάντηση με τον πρόεδρο Ασάντ και τον Αμερικανό πρόεδρο Κλίντον.
Στο πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Αλ-Θάουρα, ο Μπαράκ κατηγορείται ότι προσπαθεί να αποφύγει τον επόμενο γύρο των διαπραγματεύσεων, που έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν την προσεχή Τετάρτη.
Ο Μπαράκ προσπαθεί, θέτοντας τέτοιες αδύνατες προϋποθέσεις για το επίπεδο των διαπραγματεύσεων, να μη γίνει ο επόμενος γύρος των συνομιλιών τονίζεται στο σχόλιο της εφημερίδας, που υπογράφεται από τη διευθύντρια σύνταξης Αμίντ Χολί.
Η συνάντηση Μπαράκ-Ασάντ αποτελεί ελιγμό και δεν θα συμβάλει ποτέ στην προώθηση της ειρηνευτικής διαδικασίας προστίθεται στο σχόλιο της εφημερίδας, χωρίς να διευκρινίζεται εάν υπάρχει προοπτική να συναντηθούν οι δύο άνδρες μετά την επίτευξη συμφωνίας.
ΑΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε οχήματα και παρέσυρε πεζούς- Συνελήφθη 22χρονος
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)
- Ιράν: Πλήθος κόσμου στην προσευχή στη μνήμη του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442