Eκτακτο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας για τις 31/3 αναγγέλλει ο Κώστας Καραμανλής
Διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου και την 1η και 2η Απριλίου, ανήγγειλε με δηλώσεις του την Παρασκευή ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.
Διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου και την 1η και 2η Απριλίου, ανήγγειλε με δηλώσεις του την Παρασκευή ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.
Ο Κ.Καραμανλής διευκρίνισε ότι σκοπός του συνεδρίου είναι το ξεκαθάρισμα των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας. Στο συνέδριο θα γίνει κρυστάλλινο τι εκπροσωπούμε τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το συνέδριο θα προχωρήσει, όπως ανέφερε ο Κ.Καραμανλής σε τολμηρές τομές που θα εξυπηρετούν το στόχο της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος, όπως τόνισε ο αρχηγός του κόμματος, είναι οι νέοι άνθρωποι να χτίσουν μια καινούρια σχέση ανάμεσα στην πολιτική και την κοινωνία.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59