
Σε δύο μήνες θα ολοκληρωθεί η επιχείρηση στην Τσετσενία
O παραιτηθείς πρόεδρος της Ρωσίας Μπόρις Γέλτσιν υποστήριξε, την Πέμπτη, ότι ο πόλεμος στην Τσετσενία θα τελειώσει σε δύο μήνες, χωρίς απώλειες στις τάξεις του ρωσικού στρατού, και μετά θα επικρατήσει ειρήνη.
34
O παραιτηθείς πρόεδρος της Ρωσίας Μπόρις Γέλτσιν υποστήριξε, την Πέμπτη, ότι ο πόλεμος στην Τσετσενία θα τελειώσει σε δύο μήνες, χωρίς απώλειες στις τάξεις του ρωσικού στρατού, και μετά θα επικρατήσει ειρήνη.
Δύο ακόμη μήνες, και τότε θα τοποθετήσουμε τη ρωσική σημαία στην Τσετσενία. Αυτό είναι το μονοπάτι που επέλεξε ο τσετσενικός λαός και θα υπάρξει απόλυτη ειρήνη δήλωσε στους δημοσιογράφους, πριν από την τελετή παρασημοφορίας του από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρο.
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι απώλειες των ρωσικών στρατευμάτων στις μάχες για την κατάληψη του Γκρόζνι, καθώς οι νεκροί, το τελευταίο δεκαήμερο, έφτασαν τους 78.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Gen Z: Τα 8 πράγματα που δεν αντέχει από την γενιά Χ και τους baby boomers – Απλά καθημερινά μέχρι πεποιθήσεις
- Ο Νετανιάχου ζήτησε από τον Τραμπ νέα μεγάλη επίθεση κατά του Ιράν – «Δεν έχουμε άλλη επιλογή», του είπε
- ΕΠΟ: Η μέρα της αλήθειας για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
- «Το ΕΣΥ κινείται πλέον στη σωστή κατεύθυνση», λέει ο Μητσοτάκης – Επισκέφθηκε Νοσοκομείο χωρίς γιατρούς στη Λέρο, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ
- Πυκνώνουν οι αιχμηρές παρεμβάσεις βουλευτών της ΝΔ – Νέα ερώτηση Χρυσομάλλη προς την κυβέρνηση
- Εγκεφαλικά νεκρό 4χρονο παιδί στην Κύπρο – «Ποιος θα φέρει το μωρό πίσω;» λέει η μητέρα



