Δευτέρα 27 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
in.gr

Γάλλος τραπεζίτης ο νέος διευθυντής του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού

Ο Γάλλος τραπεζίτης Ντιντιέ Σερπιτέλ είναι από την Τρίτη ο νέος διευθυντής του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού - Ερυθράς Ημισελήνου. Ο Σερπιτέλ ξεκίνησε την καριέρα του στο διεθνή οργανισμό ως γενικός γραμματέας.

48

Ο Γάλλος τραπεζίτης Ντιντιέ Σερπιτέλ είναι από την Τρίτη ο νέος διευθυντής του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού – Ερυθράς Ημισελήνου. Ο Σερπιτέλ ξεκίνησε την καριέρα του στο διεθνή οργανισμό ως γενικός γραμματέας.

Πρόκειται για το πρώτο στέλεχος του Ερυθρού Σταυρού που προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα, από το 1919, καθώς ο Σερπιτέλ το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής του ζωής εργάστηκε στην τράπεζα J.P. Morgan του Λονδίνου.


Οπως δήλωσε ο νέος διευθυντής μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, προτεραιότητά του είναι να βοηθήσει τον οργανισμό να γίνει πιο αποτελεσματικός.


Associated Press

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 27 Απριλίου 2026
Cookies