
Διαδίκτυο και τηλεειδοποίηση για μείωση της ανεργίας στη Βρετανία
Η αναζήτηση εργασίας θα βασιστεί στην υψηλή τεχνολογία το 2000, καθώς πιλοτικό πρόγραμμα θα αξιοποιήσει το Διαδίκτυο και ένα πρωτότυπο σύστημα τηλεειδοποίησης για να βοηθά τους άνεργους να βρουν δουλειά.
67
Η αναζήτηση εργασίας θα βασιστεί στην υψηλή τεχνολογία το 2000, καθώς πιλοτικό πρόγραμμα θα αξιοποιήσει το Διαδίκτυο και ένα πρωτότυπο σύστημα τηλεειδοποίησης για να βοηθά τους άνεργους να βρουν δουλειά.
Η τηλεειδοποίηση αποτελεί τμήμα της επικοινωνιακής μας στρατηγικής δήλωσε ο Κρις Μέλβιν της ιδιωτικής Εταιρείας Απασχόλησης Ριντ, η οποία βρίσκεται πίσω από το σχέδιο.
Πολλοί άνεργοι δεν διαθέτουν τηλέφωνα και πολλοί εξ αυτών είναι κοινωνικά αποκλεισμένοι. Η τεχνολογία θα μας επιτρέψει να ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους συντομότερα και πιο αποτελεσματικά πρόσθεσε.
Περίπου 6.000 κάτοικοι του Λίβερπουλ, πόλη που πλήττεται έντονα από την ανεργία, θα αποκτήσουν αυτό τον εξοπλισμό. Οι μετέχοντες στην ομάδα πάνω στην οποία διεξάγεται η έρευνα, η οποία αποτελείται από άτομα ηλικίας άνω των 25 ετών που βρίσκονται εκτός εργασίας για περισσότερους από 18 μήνες, πληκτρολογούν τα προσόντα και τις απαιτήσεις τους σε μια κεντρική βάση δεδομένων.
Οταν μια θέση εργασίας στην τράπεζα δεδομένων ταιριάζει με τα στοιχεία του ανέργου, αυτός θα ενημερώνεται με την τηλεειδοποίηση.
Reuters
- Ατύχημα στον Άραξο – Στο νοσοκομείο τρεις δημοσιογράφοι μετά από πτώση σκάλας σε τελετή
- Γιώργος Χριστοδούλου: «Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από την ‘Λάμψη’»
- Ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του: «Δεν θα μιλάω για τους διαιτητές» (pic)
- Καλοκαίρι στον αέρα: Ακυρώσεις, ελλείψεις καυσίμων και ο εφιάλτης των πανάκριβων διακοπών
- Βροχερή η φετινή Πρωτομαγιά – Ξεπέρασε τα 55 mm το ύψος βροχής στη Σέττα Εύβοιας
- Εσείς θα βλέπατε την ταινία «Θα παντρευτώ μια πόρνη για να κάνω οικονομία»;


