
Πάνω από 650 οι νεκροί από τις πλημμύρες
Ξεπέρασαν τους 500 οι νεκροί από τις πλημμύρες μόνο στην Πολιτεία Βάργκας της Βενεζουέλας, ανακοίνωσε την Κυριακή ο πρόεδρος της χώρας, Ούγκο Τσάβες, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων σε 650.
47
Ξεπέρασαν τους 500 οι νεκροί από τις πλημμύρες μόνο στην Πολιτεία Βάργκας της Βενεζουέλας, ανακοίνωσε την Κυριακή ο πρόεδρος της χώρας, Ούγκο Τσάβες, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων σε 650.
Τα περισσότερα από τα θύματα θάφτηκαν ζωντανά μέσα στη λάσπη ή παρασύρθηκαν από τα νερά την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη, καθώς καταρρακτώδεις βροχές έπληξαν τις παραλιακές περιοχές της Βενεζουέλας αλλά και το ίδιο το Καράκας, όπου οι νεκροί ανέρχονται σε 100.
Ο τελικός απολογισμός αναμένεται να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος, καθώς περισσότεροι από 7.000 άνθρωποι αγνοούνται και εκφράζονται φόβοι ότι δεν θα βρεθούν ζωντανοί. Κάτοικοι της Πολιτείας Βάργκας που διασώθηκαν το Σάββατο χάρη στην επιχείρηση σωτηρίας έλαβαν μέρος ένα πολεμικό πλοίο και ελικόπτερα του στρατού που έκαναν λόγο για εκατοντάδες νεκρούς.
ΑΠΕ
- Ο φωτογράφος αποκάλυψε το παρασκήνιο για τη φωτογραφία των Μέσι – Γιαμάλ
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαρροή αερίου σε πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά
- Όταν η Μαίρη Λίντα ξεσήκωσε τον Λευκό Οίκο με τον Μανώλη Χιώτη
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τον πρώτο μεταδοτικό καρκίνο σε ψάρια
- Συνομιλίες του επικεφαλής της Μοσάντ με τον ομόλογό του της CIA στις ΗΠΑ
- Μουντιάλ 2026: Ο Γκάβι πήρε θέση υπέρ του Παρέδες στο ενδεχόμενο τιμωρίας του από τη FIFA
