Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Απονεμήθηκαν τα βραβεία δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Μπότση
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του προέδρου της Βουλής, του Αρχιεπισκόπου και εκπροσώπων του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου, απονεμήθηκαν την Τετάρτη τα βραβεία δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Μπότση.
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του προέδρου της Βουλής, του Αρχιεπισκόπου και εκπροσώπων του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου, απονεμήθηκαν την Τετάρτη τα βραβεία δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Μπότση.
Τα βραβεία απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος στον πολιτικό συντάκτη της εφημερίδας Τα Νέα, Γιώργο Παπαχρήστο, για την αποκάλυψη της έκθεσης Κωστούλα σχετικά με τις συνθήκες σύλληψης του Αμπντουλάχ Οτζαλάν, στη διπλωματική συντάκτιδα της Ελευθεροτυπίας Κύρα Αδάμ για την υψηλή επίδοσή της στην κάλυψη του ρεπορτάζ, στο δημοσιογράφο της ΕΡΑ Πάνο Γεραμάνη για την προσφορά του στην προβολή της λαϊκής μας μουσικής και του αθλητισμού, στο διευθυντή διπλωματικού ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Τηλετώρα Κώστα Παπαπαναγιώτου για τις πολυάριθμες αποκλειστικές του συνεντεύξεις, στο διευθυντή παραγωγή της ΕΡΤ Βασίλη Δημαρόπουλο για την πολυετή θητεία του ως εικονολήπτη στην κρατική τηλεόραση, όπως επίσης και στον οπερατέρ της ΕΡΤ Αντώνη Κουρτικάκη για τον ίδιο λόγο.
Βραβείο κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ απονεμήθηκε στο συντάκτη του Αδέσμευτου Τύπου Δημήτρη Ράντο.
Το βραβείο Οικονομικού Ρεπορτάζ έλαβε ο Βασίλης Δανός, ενώ Κοινωνικού Ρεπορτάζ η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Μαρία Παπαναγιώτου. Τέλος, το νεοθεσμοθετημένο βραβείο Τοπικής Αυτοδιοίκησης πήρε η δημοσιογράφος του ραδιοσταθμού Σκάι 100,4 Πίκια Γαλάτη.
Το Ιδρυμα Μπότση απένειμε επίσης τιμητικές διακρίσεις στην εφημερίδα Ναυτεμπορική, στο Φάνη Ζουρόπουλο για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του Τύπου της περιφέρειας και στον Κώστα Πετρόγιαννη για την επί 26 χρόνια εργασία του στην ελληνική εκπομπή της γερμανικής ραδιοφωνίας.
Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στην ΕΣΗΕΑ, την Ενωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας και την Ενωση Εικονοληπτών Επικαίρων Τηλεοράσεως για τη συμβολή των μελών τους στην πληρέστερη ενημέρωση της κοινής γνώμης, σχετικά με την επίθεση του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία.
Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μπότση, Σπύρος Αβαρκιώτης, αφιέρωσε τη φετινή τελετή στους τρεις δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στο κυβερνητικό Falcon, πλάι στο Γιάννο Κρανιδιώτη.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου