
Οι Ρώσοι μεταφέρουν την πρωτεύουσα της Τσετσενίας στο Γκουντέρμες
Το Γκουντέρμες, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τσετσενίας την οποία κατέλαβαν οι Ρώσοι στις 12 Νοεμβρίου, πρόκειται να γίνει η πρωτεύουσα των περιοχών της δημοκρατίας που έχει στην κατοχή του ρωσικός στρατός.
52
Το Γκουντέρμες, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τσετσενίας την οποία κατέλαβαν οι Ρώσοι στις 12 Νοεμβρίου, πρόκειται να γίνει η πρωτεύουσα των περιοχών της δημοκρατίας που έχει στην κατοχή του ρωσικός στρατός.
Ο Νικολάι Κόσμαν, εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης στην Τσετσενία, δήλωσε ότι το Γκουντέρμες είναι ιδανική πόλη για πρωτεύουσα της Τσετσενίας, καθώς είναι πυκνοκατοικημένη και οι ζημιές που υπέστη είναι ασήμαντες.
Η επίσημη απόφαση για την ανακήρυξη του Γκουντέρμες σε πρωτεύουσα της Τσετσενίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, καθώς οι Ρώσοι συνεχίζουν να πολιορκούν το Γκρόζνι.
Την προηγούμενη εβδομάδα, οι Ρώσοι με επίσημη τελετή εγκαινίασαν εγκαταστάσεις για τη μεταφορά φυσικού αερίου στην πόλη και θα προχωρήσουν σε άλλα προγράμματα, όπως την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, για να αναβαθμίσουν το Γκουντέρμες.
ΜΠΕ
- Λαύριο: Συνελήφθησαν 17χρονη και 14χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Παραποιούσαν φωτογραφίες
- Έφεση κατά της δικαστικής δικαίωσης της Τυχεροπούλου από την ΑΑΔΕ – «Δύο μέτρα και δύο σταθμά», καταγγέλλει ο δικηγόρος της
- Ληστείες αλά Ιταλικά: Τι συνδέει τα τρία ντέρμπι της ντροπής (vids)
- Markos by Night: Κι αυτό το Σάββατο στην κορυφή της τηλεθέασης
- «Σαν ταβέρνα στο χωριό με μίλκσεϊκ» – Η κουλτούρα των ελληνικών milk bar της Αυστραλίας του ’30
- Χαλκιδική: Ουκρανός μαχαίρωσε οικογένεια επειδή τους πέρασε για… Ρώσους
