
Συνάντηση Κλίντον με Τούρκους προασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Με τους Τούρκους προασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Γιλμάζ Ενσάρογλου και Σετζίν Τανρίκουλου συναντήθηκε την Πέμπτη ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπιλ Κλίντον.
40
Με τους Τούρκους προασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Γιλμάζ Ενσάρογλου και Σετζίν Τανρίκουλου συναντήθηκε την Πέμπτη ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπιλ Κλίντον.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων, όπως για την προστασία του εδάφους από τη διάβρωση και για την ισότητα των γυναικών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε και η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράιτ, συζητήθηκε η ανάκαμψη της Τουρκίας μετά τους σεισμούς, καθώς και η τρέχουσα κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα.
Reuters
- Αλ Χαμιντίγια: Κρητικοί και η διάλεκτός τους, επιβιώνουν στη Συρία 130 χρόνια μετά την μετανάστευσή τους
- Δεν είναι μόνο η γεύση: Οκτώ λόγοι για να το βάλουμε στο πιάτο μας
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»
- Ο Γολγοθάς των γυναικών από την Ουγκάντα προς τη Μέση Ανατολή
- «Η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει» – Οι πυρκαγιές αναγκάζουν τους πυροσβέστες να κάνουν αδύνατες επιλογές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442