
Ξεκίνησε η Σύνοδος Κορυφής του ΟΑΣΕ την Πέμπτη
Ξεκίνησαν στις 09:00 (ώρα Ελλάδος) την Πέμπτη, στην Κωνσταντινούπολη, οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.
34
Ξεκίνησαν στις 09:00 (ώρα Ελλάδος) την Πέμπτη, στην Κωνσταντινούπολη, οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.
Η πρώτη συνεδρίαση ολοκληρώνεται το μεσημέρι και στη συνέχεια θα βγουν οι καθιερωμένες οικογενειακές φωτογραφίες. Στις 13:00, οι 54 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, που συμμετέχουν στη συνάντηση, θα παρακαθίσουν σε επίσημο γεύμα που παραθέτει προς τιμήν τους ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπουλέντ Ετζεβίτ.
Στις 15:00 θα υπογραφεί η Χάρτα για την Ασφάλεια στην Ευρώπη, που αποτελεί ένα από τα βασικά ντοκουμέντα της Συνόδου, ενώ στις 20:00 ο πρόεδρος της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν των επικεφαλής των ξένων αντιπροσωπειών.
Σημαντική είναι η συνάντηση του Αμερικανού προέδρου, Μπιλ Κλίντον, με το Ρώσο ομόλογό του, Μπόρις Γέλτσιν, στο περιθώριο της Συνόδου, την Πέμπτη, όπου θα κυριαρχήσει η κρίση στην Τσετσενία.
ΜΠΕ
- ΕΛΑΣ: Η κυβέρνηση παρατείνει τη θητεία των διοικήσεων των δικαστηρίων – Μήπως λόγω των πολλαπλών δικαστικών εκκρεμοτήτων της;
- Γιάννης Μαρίνος: Διαπιστώσεις με πόνο ψυχής
- O Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Θοδωρή Καλαμάτα
- Συναγερμός για φωτιά στην Κεφαλονιά – Ήχησε το 112
- Λήξη συναγερμού στον Πειραιά – Δεν εντοπίστηκε διαρροή αερίου
- Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί το Ιράν με πλήγματα σε πολιτικές και ενεργειακές υποδομές – Ακόμη και στην Τεχεράνη

