
Κλειστό για τα αυτοκίνητα το κέντρο της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη λόγω Πολυτεχνείου
Διακοπή και εκτροπές της κυκλοφορίας θα γίνουν το απόγευμα της Τετάρτης στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.
40
Διακοπή και εκτροπές της κυκλοφορίας θα γίνουν το απόγευμα της Τετάρτης στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.
Η διεύθυνση της τροχαίας Θεσσαλονίκης συνιστά στους οδηγούς από το πρωί της Τρίτης και έως το βράδυ της Τετάρτης να μη σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στους δρόμους περιμετρικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, και κυρίως στην Εγνατία οδό και στην Εθνικής Αμυνας. Επίσης, να αποφεύγουν να κινούνται με τα αυτοκίνητά τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
ΜΠΕ
- Οι πρώτες στιγμές του Ρόκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού (vids)
- Εγκλήματα πολέμου χαρακτηρίζουν οι χώρες του Κόλπου τις επιθέσεις του Ιράν σε πολιτικές υποδομές
- Τσιτσιπάς: «Θέλω να βγω και να κάνω το καλύτερο στον τελικό, θα είναι μια μεγάλη μάχη»
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύμα 23χρονο μοτοσικλετιστή – Πώς συνέβη το δυστύχημα
- Αλλαγές στη Γραμμή 3 του Μετρό: Πέντε σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από την Κυριακή
- Άγιαξ – Ολυμπιακός 1-0: Είχε ευκαιρίες, του έλειψε το γκολ – Ντεμπούτο για Ρόκα και Πόποβιτς (vids)
