
Αυξάνει η σεναριολογία για τα αίτια της πυρκαγιάς στο Superfast III
Δεκάδες Κούρδοι έχουν συγκεντρωθεί από το απόγευμα της Τρίτης στο λιμάνι της Πάτρας, διαδηλώνοντας υπέρ της σωστής μεταχείρισης των σορών των ομοεθνών τους που βρήκαν το θάνατο στη φωτιά του Superfast III.
34
Δεκάδες Κούρδοι έχουν συγκεντρωθεί από το απόγευμα της Τρίτης στο λιμάνι της Πάτρας, διαδηλώνοντας υπέρ της σωστής μεταχείρισης των σορών των ομοεθνών τους που βρήκαν το θάνατο στη φωτιά του Superfast III.
Την ίδια ώρα αυξάνει η σεναριολογία ως προς τα αίτια της πυρκαγιάς στο επιβατηγό/οχηματαγωγό, μία ώρα μετά την αναχώρησή του τη Δευτέρα από την Πάτρα με προορισμό την Ανκόνα.
Μολονότι, έως την Τρίτη το πρωί, οι εκτιμήσεις συνέκλιναν στο γεγονός ότι φορτηγό που μετέφερε χαρτοπολτό είχε πιάσει φωτιά, αργότερα εκφράστηκαν υποψίες ότι οι νεκροί, φερόμενοι ως Κούρδοι λαθρομετανάστες -η εθνικότητα και των δέκα νεκρών δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή- άναψαν τσιγάρο ή και φωτιά, γεγονός που ενδεχομένως προκάλεσε την πυρκαγιά, στα ανοιχτά της Πάτρας.
Εν τω μεταξύ, η αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε, την Τρίτη στη Βουλή, δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, διατυπώνοντας ερωτήματα για το πώς είναι δυνατόν να εισέρχονται λαθρομετανάστες στη χώρα μας με τέτοια ευκολία, κάνοντας, μάλιστα, λόγο για ξέφραγο αμπέλι.
Να σημειωθεί, πάντως, ότι οι έρευνες για το Superfast III συνεχίζονται, μετά και την επέμβαση του εισαγγελέα Πατρών, ο οποίος επέτρεψε τον απόπλου του πλοίου για Πειραιά, και δεν αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν από την προσεχή Τρίτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ντόντσιτς κατακτά ξανά την Ευρώπη
- Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»
- Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος που «έφαγε πόρτα» από το Ηνωμένο Βασίλειο


