
Μόνο συσκευασμένο ψωμί θα πωλούν τα σούπερ μάρκετ
Τα πρατήρια άρτου και αρτοσκευασμάτων, καθώς και όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης που διαθέτουν ανάλογα προϊόντα, θα μπορούν να πωλούν το ψωμί, αλλά μόνο συσκευασμένο.
46
Τα πρατήρια άρτου και αρτοσκευασμάτων, καθώς και όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης που διαθέτουν ανάλογα προϊόντα, θα μπορούν να πωλούν το ψωμί, αλλά μόνο συσκευασμένο.
Αυτό προβλέπει ειδική διάταξη του υπουργείου Ανάπτυξης, σχετικά με την παραγωγή, διακίνηση και πώληση του ψωμιού. Η διάταξη θα περιληφθεί σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Αντίθετα, οι 15.000 φούρνοι που ήδη λειτουργούν σε όλη τη χώρα, θα συνεχίσουν να πωλούν το ψωμί και τα αρτοσκευάσματα όπως μέχρι τώρα.
Σύμφωνα με τη νέα διάταξη, τα σούπερ μάρκετ δεν θα μπορούν πλέον να παρασκευάζουν ψωμί στους χώρους πώλησης των προϊόντων τους χρησιμοποιώντας τις λεγόμενες θερμές γωνιές. Επίσης, το ψωμί που θα διαθέτουν στην κατανάλωση, και το οποίο θα παραλαμβάνουν ψημένο, θα πωλείται μόνο συσκευασμένο.
ΑΠΕ
- Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ξάνθη
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
- Εργατικό δυστύχημα στον Βόλο: Κατέληξε ο 58χρονος χειριστή που καταπλακώθηκε από εκσκαφέα
- Από την παράλυση προσώπου στη σκηνή: O Τζάστιν Μπίμπερ στο Coachella
- Ανήμερα του Πάσχα από τα παλιά: Ο χορός του Ανδρέα, το μελάτο αυγό του Σαρτζετάκη και το τσούγκρισμα Παπαρήγα – Καραμανλή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)










































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER_3-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442