οι Η.Π.Α. δεν υποστηρίζουν την ανεξαρτητοποίηση του Μαυροβουνίου
Βελιγράδι - Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν τη ανεξαρτητοποίηση του Μαυροβουνίου, θα συνεχίζουν ωστόσο να παρέχουν βοήθεια στους πολίτες αυτής της γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζέιμς Ρούμπιν, σε συνέντευξή του στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων ΒΕΤΑ.
Βελιγράδι – Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν τη ανεξαρτητοποίηση του Μαυροβουνίου, θα συνεχίζουν ωστόσο να παρέχουν βοήθεια στους πολίτες αυτής της γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζέιμς Ρούμπιν, σε συνέντευξή του στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων ΒΕΤΑ.
Ο Ρούμπιν τόνισε ότι σε περίπτωση που η Σερβία επιθυμεί αυτό το διαζύγιο, τότε οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την αποχώρηση του Μαυροβουνίου από την γιουγκοσλαβική ομοσπονδία, καθώς αυτή θα γίνει με δημοκρατικές διαδικασίες.
Αναφερόμενος στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη Σερβία, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ άσκησε έντονη κρητική κατά της σερβικής αστυνομίας, η οποία όπως είπε, επιτίθεται αδικαιολόγητα στο συγκεντρωμένο πλήθος.
Στηρίζουμε το νόμιμο δικαίωμα της αντιπολίτευσης να εκφράσει τις θέσεις της και ελπίζουμε πως το σερβικό καθεστώς θα συνειδητοποιήσει ότι ο Μιλόσεβιτς πρέπει να βρεθεί στη Χάγη είπε ο Ρούμπιν.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής