Ένας ανθρωπάκος έχει γίνει δέσμιος του χρόνου και των ρολογιών, στην προσπάθειά του να βγάλει τα προς το ζειν, να θρέψει τους ρέμπελους συγγενείς του και να δει την αγαπημένη του, η οποία δουλεύει σε συνοικιακό σουπερμάρκετ. Κατερίνα Γιουλάκη Ηθοποιός: Θανάσης Βέγγος Ηθοποιός: Αντώνης Παπαδόπουλος Θανάσης Βέγγος
Ένας ανθρωπάκος έχει γίνει δέσμιος του χρόνου και των ρολογιών, στην προσπάθειά του να βγάλει τα προς το ζειν, να θρέψει τους ρέμπελους συγγενείς του και να δει την αγαπημένη του, η οποία δουλεύει σε συνοικιακό σουπερμάρκετ.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.