Πέντε “βιτελόνι” που σημαίνει στην ιταλική αργκό “παχιά μοσχάρια” περνούν ανέμελα τις μέρες τους σε κωμόπολη της ιταλικής επαρχίας, χωρίς να θέλουν να παραδεχθούν ότι μεγάλωσαν. Μόνο ένας από αυτούς θα φύγει για να βρει την τύχη του στην πρωτεύουσα. Αλμπέρτο Σόρντι Ηθοποιός: Ρικάρντο Φελίνι Φεντερίκο Φελίνι
Πέντε “βιτελόνι” που σημαίνει στην ιταλική αργκό “παχιά μοσχάρια” περνούν ανέμελα τις μέρες τους σε κωμόπολη της ιταλικής επαρχίας, χωρίς να θέλουν να παραδεχθούν ότι μεγάλωσαν. Μόνο ένας από αυτούς θα φύγει για να βρει την τύχη του στην πρωτεύουσα.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.