Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Εminem σε ρόλο action hero στο βίντεο του τραγουδιού «Phenomenal»

Ο Εminem σε ρόλο action hero στο βίντεο του τραγουδιού «Phenomenal»

Tζωρτζίνα Ντούτση Eδώ και μερικές ημέρες έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το βίντεο του νέου τραγουδιού του Eminem, «Phenomenal». Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας «Southpaw» με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal που κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Ιουλίου 2015. Στο -7 λεπτών και 17 δευτερολέπτων- βίντεο του single «Phenomenal» μπορούμε να δούμε […]

Tζωρτζίνα Ντούτση

Eδώ και μερικές ημέρες έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το βίντεο του νέου τραγουδιού του Eminem, «Phenomenal». Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας «Southpaw» με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal που κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Ιουλίου 2015.

Στο -7 λεπτών και 17 δευτερολέπτων- βίντεο του single «Phenomenal» μπορούμε να δούμε τον Eminem να πρωταγωνιστεί ως σταρ δράσης και περιπέτειας, αφού το βίντεο θυμίζει έντονα, μικρού μήκους ταινία δράσης.

Άλλωστε, αξίζει να σημειωθεί πως ο πρωταγωνιστικός ρόλος της ταινίας «Southpaw» αρχικά είχε προταθεί στον Eminem, ο οποίος δέχτηκε και ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Όμως οι… μουσικές υποχρεώσεις του δεν του άφηναν χρόνο για να ασχοληθεί περαιτέρω και έτσι ο ρόλος δόθηκε στον Jake Gyllenhall.

Στο βίντεο του κομματιού ο Eminem υποδύεται ένα άτομο με υπεράνθρωπες ικανότητες που όμως πάσχει από αμνησία.

Τον βλέπουμε να δραπετεύει από το νοσοκομείο, αφού… ξυλοφορτώνει τους φρουρούς και να περιφέρεται στους δρόμους του Los Angeles, όπου συναντάει έναν ξένο (John Malkovich). Εκείνος τον προτρέπει να πάει μαζί του και «να τελειώσει ό,τι άρχισε». Τότε ο Eminem του ζητά να τουν πει ποιος είναι και τι θα συμβεί αν δεν τον ακολουθήσει και ο ξένος του απαντά πως «Θα πέσεις».

Ο Eminem τον αγνοεί και παίρνοντας στη συνέχεια μια μοτοσικλέτα πέφτει πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Μπαίνοντας, ο οδηγός τον αναγνωρίζει και ξεκινά η καταδίωξη. Όταν μάλιστα του ζητάει να βγάλει μια selfie μαζί του, ο Eminem τον διατάζει να βγει έξω από το αυτοκίνητο. Αφού τον παρακολουθούμε να πιλοτάρει και ελικόπτερο, ο -πολύ σκληρός για να πεθάνει- Εminem καταλήγει να πέφτει στο κενό και να προσγειώνεται στο ισόγειο ενός κτιρίου που μοιάζει με σκηνή.

Σε μια γωνιά της στέκεται ο Dr. Dre που μόλις τον βλέπει του λέει «Ακριβώς στην ώρα σου». Στη συνέχεια ο Eminem αρπάζει το μικρόφωνο και στέκεται κατά πρόσωπο στα φώτα όταν τελικά οι κάμερες σβήνουν.

Το βίντεο του τραγουδιού (αρχικά) είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στη μουσική πλατφόρμα της Apple.

Ο αμερικανός ράπερ είναι παραγωγός του άλμπουμ, το οποίο περιλαμβάνει ακόμα ένα κομμάτι του με τίτλο «Kings Never Die» με τη συμμετοχή της Gwen Stefani.

entertainment.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024