Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τώρα θέλει μεγαλύτερη προσοχή

Τώρα θέλει μεγαλύτερη προσοχή

 Οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας δεν πρέπει να σταθούν στην ήττα της αγγλικής ομάδας, για την ακρίβεια το καλύτερο θα είναι να «διαγράψουν» από το μυαλό τους το συγκεκριμένο αποτέλεσμα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς πήγε χθες στην Αγγλία και παρακολούθησε το παιχνίδι της Μπέρνλι με την Γουότφορντ για την Πρέμιερ Λιγκ. Η προσεχής αντίπαλος των ερυθρόλευκων στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε με 3-1 αλλά ένα είναι σίγουρο.

Οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας δεν πρέπει να σταθούν στην ήττα της αγγλικής ομάδας, για την ακρίβεια το καλύτερο θα είναι να «διαγράψουν» από το μυαλό τους το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Είναι προφανές πως κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν πρέπει να πέσουν στην «παγίδα». Το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο για την ομάδα του λιμανιού κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχουν πάντα στην σκέψη τους οι ερυθρόλευκοι. Όπως προαναφέραμε ο Μαρτίνς πήγε στην Αγγλία, είδε την Μπέρνλι και θα μιλήσει στους παίκτες του για την αγωνιστική φιλοσοφία της αντιπάλου τους.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει πολύ καλά ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να δώσουν βάση στο αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα της Μπέρνλι με την Γουότφορντ κι αυτό ακριβώς θα επισημάνει, αναλύοντας στους ερυθρόλευκους τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγγλικής ομάδας.

Τώρα θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή το ματς με την αγγλική ομάδα κι αυτό το ξέρει πολύ καλά ο προπονητής του Ολυμπιακού. Το μόνο που δεν θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι να επηρεαστούν οι παίκτες του από την ήττα της Μπέρνλι στο αγγλικό πρωτάθλημα καθώς ξέρει ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό.

Ο Μαρτίνς θα ζητήσει από τους ερυθρόλευκους να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς επισημαίνοντας πως μια ομάδα που παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ (και πέρυσι μάλιστα τερμάτισε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας) έχει σημαντικές δυνατότητες.

Αν μη τι άλλο ο προπονητής των πειραιωτών καταλαβαίνει πολύ καλά ότι αυτή η ήττα της Μπέρνλι για το αγγλικό πρωτάθλημα, δεν πρέπει ν’ αποπροσανατολίσει τους παίκτες του κι αυτό που θα ζητήσει επίμονα είναι προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024