Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ΟΑΚΑ θα τον «αποτελειώσει»

Το ΟΑΚΑ θα τον «αποτελειώσει»

Δυστυχώς, στον πολύπαθο Παναθηναϊκό έρχεται να προστεθεί η μεγάλη κόντρα ΠΑΕ – ερασιτέχνη, σαν κερασάκι μιας τούρτας που μόνο νόστιμη δεν είναι

Σε μια εποχή που ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται σε αγωνιστικό επίπεδο έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, με μεγαλύτερο όλων το ρόστερ του που χρειάζεται ενέσεις ποιότητας, έρχεται το ενδεχόμενο να φύγει από τη φυσική του έδρα και να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ. Σε μια σεζόν που θα είναι ό,τι χειρότερο να του τύχει και αυτό.

Αν το ίδιο συνέβαινε 1-2 χρόνια πίσω δεν θα ήταν απαραίτητα κακό. Οι «πράσινοι» είχαν τους παίκτες και το ρόστερ για να «σηκώσουν» ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Είχαν τις προσωπικότητες για να παίξουν σε ένα γήπεδο που δεν θα είναι η… καυτή έδρα, όπως η Λεωφόρος. Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Για μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά, με εύθραυστη, που αρκετά απ’ αυτά θα ζήσουν για πρώτη φορά την εμπειρία του να αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία, ένα αχανές, απόμακρο και «κρύο» γήπεδο θα παίξει αρνητικό ρόλο. Διαφορετικά να έχεις… δίπλα σου τον οπαδό της ομάδας σου, που θα σε στηρίξει και θα σου δώσει ώθηση και άλλο να τον έχεις σε απόσταση, όπως στο ΟΑΚΑ. Το ΟΑΚΑ, όσο κόσμο και να έχει, έδρα δεν θα γίνει.

Το κυριότερο; Ποτέ δεν θα φοβίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Λεωφόρος, ακόμα και μισογεμάτη να είναι, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση ενός αγώνα. Μπορεί να «χτυπήσει» στην ψυχολογία. Θετικά σε εκείνη του Παναθηναϊκού, αρνητικά στον αντίπαλο. Είναι «δύσκολο» γήπεδο. Έχει… κρίνει αποτελέσματα.

Δυστυχώς, στον πολύπαθο Παναθηναϊκό έρχεται να προστεθεί η μεγάλη κόντρα ΠΑΕ – ερασιτέχνη, σαν κερασάκι μιας τούρτας που μόνο νόστιμη δεν είναι. Μια κόντρα η οποία φέρνει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα, ακόμα περισσότερη εσωστρέφεια και σίγουρα μπορεί να έχει αντίκτυπο στο αγωνιστικό τμήμα. Κι αυτό θα είναι ό,τι χειρότερο…

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024