Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι θα πετύχεις το απόλυτο καθημερινό ανοιξιάτικο look

Έτσι θα πετύχεις το απόλυτο καθημερινό ανοιξιάτικο look

Έξι απλά κομμάτια βοηθούν να δημιουργήσουμε μια καθημερινή και ταυτόχρονα ανοιξιάτικη εμφάνιση.

Ο ερχομός της άνοιξης πάντα επηρεάζει τη ψυχολογία και τη διάθεση μιας γυναίκας. Θέλει να πετάξει τα χοντρά, σκουρόχρωμα πουλόβερ και να γεμίσει τα ράφια της ντουλάπας της με ανοιξιάτικα χρώματα, ρούχα και αξεσουάρ που έχουν κερδίσει δικαίως θέση στη καρδιά της.

Αν προσπαθείτε να ενσωματώσετε τις ανοιξιάτικες τάσεις στο καθημερινό σας ντύσιμο, μπορείτε να το καταφέρετε εύκολα με μερικά απαραίτητα και μοδάτα κομμάτια που θα συνθέσουν ένα πανέμορφο ανοιξιάτικο look.

Οι φούστες προσφέρουν άνεση και κίνηση, κι ειδικά όταν είναι στολισμένες με φλοράλ μοτίβα γίνονται κατευθείαν το πιο πολυφορεμένο ρούχο της άνοιξης.

Ένα μάλιστα διακριτικό σκίσιμο στο πλάι ή το κρουαζέ κόψιμο ταιριάζει γάντι στη θηλυκή διάθεση που θέλουμε πάντα να αποπνέει το ντύσιμο μας.

Ένα basic t-shirt είναι must have, αφού καταφέρνει να μας σώσει από την απελπιστική κατάσταση, όταν δε ξέρουμε με τι να συνδυάσουμε το παντελόνι ή τη φούστα που θέλουμε να φορέσουμε. Ένα λευκό t-shirt είναι η πιο ασφαλής επιλογή που ταιριάζει με όλα, ενώ ο συνδυασμός του χρώματος της μπλούζας με μια λεπτομέρεια του υπόλοιπου ντυσίματος, δίνει μια πιο στυλάτη νότα στην εμφάνιση μας.

Η καλοκαιρία επιτρέπει το περπάτημα στους δρόμους με τα αγαπημένα μας σανδάλια. Ένα κλασσικό σανδάλι με λεπτά λουριά ή με ιδιαίτερα δεσίματα στον αστράγαλο είναι μια μοδάτη και άνετη επιλογή, που θα μας σώσει ακόμη και από τη ζέστη.

Η ψάθινη τσάντα που μπήκε στις πασαρέλες, μπορεί εύκολα να μπει και στην καθημερινή μας ζωή.

Επιλέγουμε λοιπόν, μια ευρύχωρη ψάθινη τσάντα που να εξυπηρετεί τις καθημερινές μας ανάγκες, ειδικά όταν βρισκόμαστε όλη την ημέρα στους δρόμους.

Φυσικά από το ανοιξιάτικο ντύσιμο μας δε γίνεται να λείπει ένα στυλάτο ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Τα γυαλιά ηλίου που είχαν φέτος την τιμητική τους στις ανοιξιάτικες πασαρέλες, είναι τα cat eye. Με γατίσιο μοιραίο βλέμμα, πετυχαίνουμε όχι μόνο την προστασία μας από τις ακτίνες του ήλιου, αλλά και μια πολύ καλή στυλιστική επιλογή για φέτος την άνοιξη.

Αν μάλιστα είστε λίγο πιο τολμηρές και δε διστάζετε να πειραματιστείτε με τις εμφανίσεις σας, δοκιμάστε να φορέσετε ένα καπέλο. Με ένα καπέλο σε γήινη απόχρωση, ολοκληρώνετε μια εμφάνιση που θα θυμίζει διακοπές σε κάποιο εξωτικό μέρος της γης, τη στιγμή που εσείς θα διασχίζετε τους αστικούς δρόμους της πόλης.

Καμία σημασία όμως δεν έχει το που βρισκόμαστε, αρκεί να νιώθουμε καλά με τα ρούχα που φοράμε!

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024