Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πρόεδρος και η Πορνοστάρ

Ο Πρόεδρος και η Πορνοστάρ

Τη Συνέντευξη που έδωσε την περασμένη Κυριακή η ντίβα των ταινιών πορνό Στόρμι Ντάνιελς στην εκπομπή «60 Λεπτά) και στον δημοσιογράφο Αντερσον Κούπερ την παρακολούθησαν περισσότεροι από 24 εκατομμύρια Αμερικανοί.

Τη Συνέντευξη που έδωσε την περασμένη Κυριακή η ντίβα των ταινιών πορνό Στόρμι Ντάνιελς στην εκπομπή «60 Λεπτά) και στον δημοσιογράφο Αντερσον Κούπερ την παρακολούθησαν περισσότεροι από 24 εκατομμύρια Αμερικανοί.

Πρόκειται για μεγαλύτερη τηλεθέαση από αυτή που είχε καταγράψει η εμφάνιση του ίδιου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Με το μάτι κολλημένο στη συλλογική κλειδαρότρυπα οι Αμερικανοί πολίτες περίμεναν με κομμένη την ανάσα να ακούσουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις ή τουλάχιστον πιπεράτες ιστορίες.

Στο κάτω – κάτω η υπόθεση διέθετε τα τρία πιο σημαντικά συστατικά για μια επιτυχημένη κούρσα στην τηλεθέαση: εξουσία, σεξ και χρήμα.

Εξουσία από το αξίωμα του Τραμπ, σεξ από το καυτό κορμί της Στόρμι και χρήματα που θα μπορούσε να κερδίσει ή να χάσει δίνοντας αυτή τη συνέντευξη: οι δικηγόροι του Τραμπ την απειλούσαν με οικονομική καταστροφή πριν τη δώσει, γεγονός όμως που δεν τη σταμάτησε.

Η συνέντευξη, όταν τελικά μεταδόθηκε, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν μια απογοήτευση. Είχε κάποιες ροζ στιγμές, όπως για παράδειγμα ότι ο Τραμπ είχε κάνει μαζί της σεξ χωρίς προφυλακτικό ή ότι της είπε ότι μοιάζει με την κόρη του. Και είχε και λίγο θρίλερ όταν αποκάλυψε ότι κάποιος είχε απειλήσει την κόρη της σε περίπτωση που μιλούσε για όσα είχαν συμβεί.

Όμως τι τελικά είχε συμβεί; Ενας εκατομμυριούχος νάρκισσος είχε απατήσει την τρίτη του σύζυγο με μια πορνοστάρ, που είχε συναντήσει σε ένα τουρνουά γκολφ.

Και;

Που είναι το σκάνδαλο σε όλο αυτό;

Ορισμένοι λένε ότι είναι σκανδαλώδες το γεγονός ότι ο Τραμπ αρνείται ότι έκανε σεξ μαζί της και άρα ψεύδεται. Όμως ο Τραμπ πολλές φορές έχει πει ψέματα στο παρελθόν και όπως μπορεί κανείς να δει από τον λογαριασμό του στο Twitter συνεχίζει να το κάνει σχεδόν καθημερινά.

Η όλη υπόθεση θυμίζει την ιστορία με τον Μπιλ Κλίντον και τη σχέση του με τη Μόνικα Λιουίνσκι, όταν σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθούσε τον Κλίντον να δηλώνει: «δεν έκανα ποτέ σεξ με αυτή τη γυναίκα».

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η συνέντευξη της Στόρμι δεν πρόκειται να βλάψει πολιτικά τον Τραμπ. Για τους περισσότερους άντρες ψηφοφόρους του η Στόρμι αποτελεί αντικείμενο πόθου, οπότε μάλλον ανεβάζει στα μάτια τους τον πρόεδρο που ψήφισαν. Κερδισμένη βγαίνει επίσης σίγουρα και η Στόρμι, που τώρα δέχεται βροχή από προτάσεις να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό. Κερδισμένο είναι και το δίκτυο CBS που μετέδωσε τη συνέντευξη.

Χαμένοι ίσως βγούμε όλοι οι υπόλοιποι.

Λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, τη δεύτερη φορά σαν φάρσα.

Στην περίπτωση του Κλίντον το σκάνδαλο Λιουίνσκι ξεχάστηκε μόλις άρχισαν οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Ελπίζω να μη συμβεί κάτι ανάλογο αυτή τη φορά.

Γιατί ο πόλεμος δεν είναι ποτέ μια φάρσα.

in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024