Τηλεόραση
EPT1

To πρόγραμμα για τις 18/6/2019

09:50 Απευθείας Ενημέρωση
Οι Μάριον Μιχελιδάκη και ο Κώστας Λασκαράτος μας μεταφέρουν 'απευθείας' τα μεγάλα γεγονότα, το πρόσωπο της ημέρας καθώς και όλες τις εξελίξεις στην πολιτική και την οικονομία.
11:00 Από τον Φρόιντ στο Διαδίκτυο (Ε) Ντοκιμαντέρ
Σειρά ντοκιμαντέρ. Μια αναδρομή σε όλα τα γεγονότα που συνέβησαν τον αιώνα που πέρασε και σημάδεψαν την ιστορία της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη.
12:00 Η Μηχανή του Χρόνου (Ε) Ενημέρωση
Επεισόδιο: Από τη χολέρα της Αθηνάς στη δημιουργία του Κολωνακίου. Η εκπομπή ταξιδεύει 161 χρόνια πίσω για να παρουσιάσει την ιστορία της χολέρας που 'θέρισε' την Αθήνα. Η εκπομπή περιηγείται στο Κολωνάκι για να αποτυπώσει την ιστορία της περιοχής που ήταν ένας βοσκότοπος δίπλα από τα ανάκτορα.
13:00 Μνήμες Χαράς (Όταν η Ελλάδα Μεγάλωνε) (Ε) Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Η ένωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα. Στις 27 Ιουνίου 1946 στο Παρίσι, στο Συμβούλιο των υπουργών των Εξωτερικών των τεσσάρων Δυνάμεων, αποφασίζεται να περιέλθουν τα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα. Απόφαση που οδηγεί στην υπογραφή της συνθήκης ειρήνης μεταξύ των συμμάχων και των Συνασπισμένων Δυνάμεων και της Ιταλίας.
14:00 Η Ιστορία Πίσω από τον Μύθο (Ε) Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Λεονάρντο Ντα Βίντσι, ο μυστηριώδης άνθρωπος. Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι είναι ένας μυστηριώδης ζωγράφος, γνωρίζουμε μόνο 12 από τους πίνακές του και κάποια σκίτσα του. Η προσωπική του ζωή ήταν ακόμα πιο βυθισμένη στα μυστικά. Η εκπομπή επιχειρεί να φωτίσει το μυστήριο.
14:50 Άνυδρη Γη (Ε) Ντοκιμαντέρ
Ελληνικό ντοκιμαντέρ που επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε πολυάριθμα ερωτήματα. Υπάρχει ερημοποίηση των εδαφών στην Ελλάδα; Τι την προκαλεί; Έχει ευθύνη ο άνθρωπος για αυτό; Πώς μπορεί να αποκατασταθεί μία υποβαθμισμένη περιοχή στην Αργεντινή;
15:45 Σαν Σήμερα τον 20ό Αιώνα (Ε) Ψυχαγωγία
Καθημερινή ανασκόπηση των γεγονότων που σημάδεψαν και καθόρισαν την ιστορική εξέλιξη του σύντομου 20ού αιώνα.
16:00 Άλλη Διάσταση Ενημέρωση
Η εκπομπή μεταφέρει στους τηλεθεατές μία διαφορετική πτυχή των γεγονότων που ξεφεύγει από τη απλή καταγραφή της ειδησεογραφίας, έχει σκοπό να φωτίσει την 'Άλλη διάσταση' των γεγονότων.
18:00 ΕΡΤ Ειδήσεις - Δελτίο στη Νοηματική - Αθλητικά - Καιρός Ειδήσεις
Παρακολουθήστε το απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων με όλες τις εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Περιλαμβάνει πλήρες Αθλητικό Δελτίο, Ενημέρωση για τον Καιρό και το Δελτίο στη Νοηματική.
18:15 Ο Καιρός Στην Ώρα Του Ειδήσεις
O Σάκης Αρναούτογλου κάθε μέρα πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την πρόγνωση του καιρού, που μας αφορά όλους.
18:30 Σαν Σήμερα τον 20ό Αιώνα (Ε) Ψυχαγωγία
Καθημερινή ανασκόπηση των γεγονότων που σημάδεψαν και καθόρισαν την ιστορική εξέλιξη του σύντομου 20ού αιώνα.
18:45 Μπροστά στα Γεγονότα Ενημέρωση
Η ειδησεογραφία της ημέρας και η ανάλυση των γεγονότων σε μια σύγχρονη ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Μερτζάνη. Σφαιρική ενημέρωση για όσα έχουν συμβεί, αλλά και όσα θα συμβούν στην Ελλάδα και τον κόσμο.
20:50 Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - Αθλητικά - Καιρός Ειδήσεις
Παρακολουθήστε τις τελευταίες εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και ενημερωθείτε έγκαιρα και αντικειμενικά για τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας από την ειδησεογραφική ομάδα της ΕΡΤ.
22:00 Η Επόμενη Μέρα Ενημέρωση
Ενημερωτική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης που επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας αλλά και σε μεγάλα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία. Παρουσιάζονται οι απόψεις των πολιτικών δυνάμεων, των εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων και της επιχειρηματικότητας.
00:00 Ειδήσεις Ειδήσεις
Παρακολουθήστε τις τελευταίες εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και ενημερωθείτε έγκαιρα και αντικειμενικά για τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας.
00:10 Δεύτερη Ματιά Ενημέρωση
Η εκπομπή αποκαλύπτει το παρασκήνιο των μεγάλων γεγονότων της ημέρας, αναλύει με διεισδυτικότητα τις διαστάσεις τους και φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων. Με την Κατερίνα Ακριβοπούλου.
02:10 Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ - 1ος Κύκλος (Ε) Σειρές
Επεισόδιο: 41. Η Άννα Μαρία ανακαλύπτει ότι ο JJ είναι, πιθανώς, ο δολοφόνος του πατέρα της και είναι διατεθειμένη να αποδοθεί δικαιοσύνη. Στο μεταξύ, ο Βίκτορ Ουρέγο συλλαμβάνεται, χωρίς να φαντάζεται ότι πίσω απ' αυτό κρύβεται ο θείος του, Ιβάν Ουρέγο.
03:10 Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ - 1ος Κύκλος (Ε) Σειρές
Επεισόδιο: 42. Η Τζανέθ δίνει αξιόπιστες πληροφορίες, που θα μπορούσαν να στερήσουν την ελευθερία από τον Άμπελ Μαέτσα και να αυξήσουν την ποινή του. Στο μεταξύ, η Άννα Μαρία έχει ήδη στα χέρια της τα στοιχεία για να κατηγορήσει τον JJ για τη δολοφονία του πατέρα της.
04:00 True Detective - 1ος Κύκλος (Ε) Σειρές
Επεισόδιο: 5. Η κρυφή μοίρα της ζωής. Αμερικανική σειρά μυστηρίου, παραγωγής 2014. Το 2012 οι ντετέκτιβ Παπανία και Γκίλμπαου υποψιάζονται ότι ο Κολ ενορχήστρωνε τους φόνους και ότι σχετίζεται και με τον ανεξιχνίαστο θάνατο του Μπίλι Λι Τατλ πριν από δύο χρόνια.
05:00 Άνυδρη Γη (Ε) Ντοκιμαντέρ
Ελληνικό ντοκιμαντέρ που επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε πολυάριθμα ερωτήματα. Υπάρχει ερημοποίηση των εδαφών στην Ελλάδα; Τι την προκαλεί; Έχει ευθύνη ο άνθρωπος για αυτό; Πώς μπορεί να αποκατασταθεί μία υποβαθμισμένη περιοχή στην Αργεντινή;
05:30 Σαν Σήμερα τον 20ό Αιώνα (Ε) Ψυχαγωγία
Καθημερινή ανασκόπηση των γεγονότων που σημάδεψαν και καθόρισαν την ιστορική εξέλιξη του σύντομου 20ού αιώνα.
05:50 Πρωινή Βάρδια Ενημέρωση
Ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζουν ο Μάνος Νιφλής και Κώστας Αλατζάς. Μαζί τους στο σχολιασμό της επικαιρότητας θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος.
Κινηματογράφος
Τηλεόραση
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας