
Άνω Λιόσια: «Ήθελα να δω εάν είχε νερό ή βενζίνη» – Τι λέει ο 85χρονος που προκάλεσε φωτιά στο γκαράζ του σπιτιού του
Ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο πάρκινγκ της μονοκατοικίας που διαμένει όταν εντόπισε ένα μπιτόνι και άναψε αναπτήρα προκειμένου να δει τι περιείχε
Ένα λάθος που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή ενός ηλικιωμένου άνδρα. Ήταν χθες Δευτέρα, λίγο πριν τις 11 το πρωί, όπου ο χώρος στάθμευσης της κατοικίας ενός 85χρονου στα Άνω Λιόσια τυλίχθηκε στις φλόγες, τη στιγμή που ο ίδιος βρισκόταν μέσα.
«Είχα ένα δοχείο και ήθελα να δω εάν ήταν βενζίνα ή νερό. Έβγαλα τον αναπτήρα και πήρε φωτιά»
Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο πάρκινγκ της μονοκατοικίας που διαμένει όταν εντόπισε ένα μπιτόνι και άναψε αναπτήρα προκειμένου να δει τι περιείχε.
Ωστόσο, στο εσωτερικό του υπήρχε εύφλεκτο υλικό, με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη.
«Είχα ένα δοχείο και ήθελα να δω εάν ήταν βενζίνα ή νερό. Έβγαλα τον αναπτήρα και πήρε φωτιά», είπε χθες ο 85χρονος σε σύντομη δήλωσή του στο Mega, ενώ η νύφη του αναφερόμενη στα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν μετά το συμβάν ανέφερε: «Με το λάστιχο και το νερό τον έβγαλα, δόξα τω Θεώ όλα καλά».
12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, αλλά και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης, με την βοήθεια αστυνομικών δυνάμεων κατάφεραν και έσβησαν την φωτιά, προτού λάβει ανησυχητικές διαστάσεις.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 85χρονο και τη νύφη του με εγκαύματα, καθώς και ακόμη ένα άτομο και τα μετέφερε στο Θριάσιο νοσοκομείο, προκειμένου να λάβουν τις πρώτες βοήθειες.
- Η υπόθεση Πίρλο διχάζει την Ιταλία
- Αϊτή: Οι αρχές ανήγγειλαν εκλογές στα τέλη της χρονιάς αν έχει «αποκατασταθεί αποδεκτή ατμόσφαιρα ασφαλείας»
- Σνα Ντιέγκο: Βίντεο με 17χρονο που πήδηξε από γκρεμό έσκασε σε βράχο και κατέληξε στη θάλασσα [σκληρές εικόνες]
- «Με αυτό σκότωσα τον Βίκτορ Χάρα»: Πώς ένα έγκλημα της χούντας του Πινοσέτ στοίχειωσε τη Χιλή για μισό αιώνα
- Η ύβρις του Κρίστοφερ Νόλαν
- Σκύλος και υψηλές θερμοκρασίες: 6+1 ερωτήσεις και οι «καυτές» απαντήσεις τους που οφείλετε να γνωρίζετε







