Πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο παρασκευής και συσκευασίας ξυδιού στα Εξαμίλια Κορινθίας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

Το korinthos tv αναφέρει ότι στο εργοστάσιο έγινε έκρηξη και προκλήθηκε μεγάλη πυρκαγιά, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από τις επίσημες αρχές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο σημείο επιχειρούν 32 πυροσβέστες με δέκα οχήματα. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Δύο άτομα προσήλθαν μόνα τους με ελαφριά εγκαύματα στο νοσοκομείο και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακό.

Για την πυρκαγιά ενεργοποιήθηκε το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Κορίνθου προκειμένου να διερευνήσει τα αίτιά της.

Εκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο

Έκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο - Ένας νεκρός Έκρηξη και Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κόρινθο