
Περιστατικά σαλμονέλας και στην Αττική – Εννέα άτομα στο νοσοκομείο Νίκαιας
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περιστατικά σαλμονέλας συνδέονται με κοινό κατάστημα εστίασης.
Ανησυχία προκαλεί η εμφάνιση εννέα περιστατικών σαλμονέλας που καταγράφηκαν χθες στο Νοσοκομείο Νίκαιας, με τους ασθενείς να έχουν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καταναλώσει φαγητό από το ίδιο κατάστημα εστίασης.
Στα Επείγοντα μεταφέρθηκαν συνολικά εννέα άτομα, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, με συμπτώματα σαλμονέλας. Όλοι αντιμετωπίστηκαν από τους γιατρούς, η κατάστασή τους σταθεροποιήθηκε και αποχώρησαν από το νοσοκομείο.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περιστατικά συνδέονται με κοινό κατάστημα εστίασης.
Το νέο περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μετά τα μαζικά κρούσματα σαλμονέλας στη Λαμία, προκαλώντας νέες ανησυχίες για την ασφάλεια των τροφίμων και αναδεικνύοντας την ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων στην αγορά.
- Προειδοποίηση για πολυανθεκτικό βακτήριο που μπορεί να μεταδίδεται από κατοικίδια
- ΕΛΑΣ: Στο στόχαστρο ο Π. Μαρινάκης για τα μη κρατικά πανεπιστήμια – «Διαστρεβλώνει τη θέση μας»
- Κικίλιας: «Το Λιμενικό στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια χιλιάδων επιβατών»
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μεταβίβαση εισιτηρίων διαρκείας
- Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του
- Ειδική άδεια μητρότητας: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Η διαδικασία


