
Ομπράντοβιτς: «Θέλω ο κόσμος του Παναθηναϊκού να είναι χαρούμενος με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε» (vid)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ο Παναθηναϊκός που θα «χτίσει».
Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις του για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει.
Ο πολυνίκης τεχνικός ξεκαθάρισε ότι για εκείνον βασικό χαρακτηριστικό είναι να δημιουργήσει μία ομάδα που θα παλεύει και θα κάνει τον κόσμο υπερήφανο με τις εμφανίσεις της.
Η δήλωσή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Έχετε πει πολλές φορές πως το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάζοντας μόνο το παρόν και αυτή τη νέα αρχή, τι θα σας έκανε στο τέλος κάθε χρονιάς να κοιτάξετε πίσω και να πείτε “τα καταφέραμε”;
«Το παρόν και το μέλλον είναι πολύ πιο σημαντικά. Θέλω να βλέπω μία ομάδα που θα παλεύει. Θέλω μετά από κάθε παιχνίδι ο κόσμος μας να είναι χαρούμενος με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Πιστεύω πως αυτό είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο».
“I want to see a team that will fight, a team that makes our fans proud of how we play.” 🗣️☘️
Coach Zeljko Obradovic sets the tone for the future, highlighting the fighting spirit and mentality that Panathinaikos must show on the court!
Watch his full exclusive interview now on… pic.twitter.com/OhIJKnV7rN
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) July 24, 2026
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;

