Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το απόγευμα της Δευτέρας για φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά επί της οδού Καλλιγά.
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 18:45 σε διαμέρισμα 1ου ορόφου.
Διακοπή της κυκλοφορίας
Λόγω της φωτιάς η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.
Ειδικότερα γίνεται εκτροπή των οχημάτων στην διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Καλλιγά καθώς επίσης στη διασταύρωση Χαριλάου Τρικούπη και Ηρώων Πολυτεχνείου.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.